Bumblebee 3 Napisano 20 Czerwca Jeszcze raz Hej, jestem nowy w siewkach, kwiatkach i Krzyczkach, ale że jestem w Niemczech i jest to legalne postanowiłem wysiać własne. Dostałem 2 od znajomego, kolejne 2 to super Lemon Haze (wysiany 25 maja) nieco późno i mam wątpliwości że dojdzie. I 5 to Hyperion F. A tak to się prezentuje na dzień dzisiejszy. Bardzo chętnie poznam Wasze wskazówki bądź też uwagi. Poniżej kilka zdjęć 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,952 Napisano 20 Czerwca @Bumblebee wyglądają ok. 👍🏻 Im więcej słoneczka tym lepiej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 20 Czerwca Witam kolegę z Niemiec 🙂 widzę że coraz więcej ludzi się zgłasza po tej legalizacji :) życzę powodzenia w uprawie.😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumblebee 3 Napisano 20 Czerwca @Mooshrom oficjalnie posypało się tych growerów jak na Niemcy 😝 niby nikt a wszyscy coś 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach