CheMsKuN 683 Napisano 6 Września 2019 Witam wszystkich. Panienki maja na dzien dzisiejszy 5 tyg . Pestki to 2x Bruce Banner x Zkitllez. Za tydzien zmieniam oswietlenie na 12/12. Jest to moj drugi projekt, posiadam jeszcze jeden namiot (0.8m2) Nasiona: 2x Bruce Banner x ZkitllezLampa: Mars Hydro 2 400W o faktycznej mocy 158WBox: Secret Jardin Hydro Shoot Box HS40 (40x40x120)Wentylacja: wentylator kanałowy 120m3/h + filtr weglowy od prima klima 2 mieszakiMedium: 2x prostokątna donica 8L ziemia- BioBizz All Mix potraktowana MikoryzaNawozy: Plagron Sugar Royal , Plagron Terra Bloom, Plagron Green Sensation Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra Silic Boost od Atami Trening: LST Nie podaje jeszcze zadnych nawozow ( robie tylko opryski z Silic Boost od Atami) , podlewane sa sama woda (odstana woda z kranu). Pozdro. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Września 2019 @CheMsKuN no kozak, te wiatraczki mieszające od kompa zainstalowałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Września 2019 @Tester Tak, zwykle dwa wiatraczki komputerowe do mieszania powietrza, na takiej powierzchni sprawuja sie idealnie ? Dziewczyny po przejsciach , bo po lst spryskalem je Bombom sprejem w dawce 100%, i je dosyc mocno popalilo. Na chwile obecna wszystko jest juz ok, dziewczyny odbily. Ale mimo wszystko robie im dluzszego wega (6 tyg.), zeby nadrobic straty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 7 Września 2019 (edytowane) Fajnie to wykombinowałeś z tymi wiatrakami od kompa ?? Ja na początku też miałam taki plan, ale niestety nie ogarnęłam zbytnio tego jak je podłączyć no i skończyło się tylko na tym że miałam plan ? Oczywiście będę pilnym obserwatorem Twojej fotorelki bo rozumiem że Panienki to nie automaty? ? Edytowane 7 Września 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Nie to nie automaty, uprawiam juz dosyc dlugo ale jeszcze nigdy nie mialem w boxie automata. Za niedlugo dodam nowe fotki najlepiej z wylaczonym panelem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Witam. Nie jest to moze update, ale bardziej potraktujmy to jako uzupelnienie aktualnych fotek ? Panny maja po 4 tyg. trzymam je caly czas na wegu i trzymam je nisko przy ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Caly czas podaje im tylko wode (Przy przesadzaniu do docelowych donic dostaly dokorzennie mikoryze, ktora dodatkowo zostaly podlane i robie im opryski z Silic Boost od Atami), odstana karanowke o PH 6,9-7.2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Na dzien dzisiejszy obydwie dziewczyny maja po 10+ szczytow, jestem zadowolony z treningo LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 7 Września 2019 @CheMsKuN chyba są idealne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 7 Września 2019 tak, niczego im nie brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 (edytowane) Tez tak mi sie wydaje. Dziewczyny sa po mega przejsciach, po pierwszym LST spryskalem je BomBom sprayem w dawce 5ml/L i totalnie je popalilo, zmulily, oklaply i przestaly pic wode. Taki stan utrzymywal sie okolo 4 dni, juz je chcialem wypierdzielic do kosza. Ale w koncu odbily. Na dzien dzisiejszy wszystko jest ok, jesli wszystko pujdzie po mojej mysli to dadza duzy plon palenia z duzym potencjalem ? Ps. Jesli Tester odpowie zaraz pod moja odpowiedzia, to Dominika3 stawia pestki na przyszloroczny OUT, dla kazdego forumowicza ktory wypowie sie w tym temacie ? Taka jest potajemna umowa pomiedzy mna i Dominika3 Edytowane 7 Września 2019 przez CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Września 2019 zgadza się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Września 2019 BOoooOM Upeek Panny maja 6,5 tyg. czterech dni swiece 12/12. Dzisiaj podoginalem ostatni raz. Podlewam odstana kranowka i robie opryski z Silic Boost od Atami. A tak to wyglada na dzien dzisiejszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Września 2019 Nie podaje jeszcze zadnych nawozow, jutro beda podlewane i pierwszy raz podleje je 100% dawki Sugar Royal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Września 2019 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 15 Września 2019 no ładne są zielone raczej nic im nie brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 15 Września 2019 krzaki krzaczą się ? btw skąd ten strain ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Września 2019 PanPestka Crew @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 15 Września 2019 nie widziałem u nich tego w sklepie ? jakiś pilot oblatywacz jesteś nowych sstrainów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Września 2019 Jesli nie ma to znaczy ze poszly. Napewno bede bral klony, bo dobrze ida ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach