CheMsKuN 683 Napisano 2 Listopada 2019 One w zasadzie juz sa na rewegu, silniejszego zostawie a slabszy pujdzie do kosza. Klona bede trzymal na wegu az zetne wszystkie dziewczyny z glownego grow, moze to potrwac nawet do 2-2.5 miesiaca. Tak ze mam kupe czasu na pastwienie sie nad ta biedna roslina wszelkimi dostepnymi metodami treningu, fuck yeah ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 22 Grudnia 2019 Witam. Mysle ze za gora tydzien panienki pujda pod kose, jak widac wiele im juz nie trzeba ? 1 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 22 Grudnia 2019 A tutaj klonik od tej z prawej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Grudnia 2019 @CheMsKuN syte topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Grudnia 2019 Grubo kolego. lubie to ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Grudnia 2019 @CheMsKuN ile to bedzie kilo na m2? ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 23 Grudnia 2019 rozjebałeś mi serce ,pięknie ci to poszło ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Grudnia 2019 Nie wiem jeszcze ile tego wyjdzie, ale napewno nie bedzie lipy. Topy mega popuchly i twarde sa, sampelka bralem tydzien temu to mnie porobilo mocno ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karmelek 0 Napisano 3 Maja 2020 To Zikkilez ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @Karmelek Calkiem zapomnialem o tym temacie ? To byl Bruce Banner i Gorilla Zkitlez. Z tego co pamietam wyszlo lekko ponad 160g z 2 krzakow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karmelek 0 Napisano 5 Maja 2020 A ten Top z piwem to która odmiana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Maja 2020 @Karmelek Nie pamietam niestety, jestem pewien na 70 % ze to byl Bruce Banner . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Maja 2020 W dniu 07/09/2019 o 20:26, CheMsKuN napisał: Ps. Jesli Tester odpowie zaraz pod moja odpowiedzia, to Dominika3 stawia pestki na przyszloroczny OUT, dla kazdego forumowicza ktory wypowie sie w tym temacie ? Taka jest potajemna umowa pomiedzy mna i Dominika3 Więc czekam... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Maja 2020 To i ja czekam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Bimbrownik wciąż czekamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach