Skocz do zawartości
CheMsKuN

[Mars Hydro 2][0.16m2] 2x Bruce Banner x Zkitllez

Rekomendowane odpowiedzi

Cos w tym jest ?

Ps. Bede chyba lamal 3 glowne  szczyty, ale to sie jeszcze na dniach okarze. Moge ewentualnie podniesc panel, ale to nie rozwiarze problemu niestety.

Edytowane przez CheMsKuN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra akcja pobierania klonow zakonczona ? Pobralem 3 z czego 2 powinny dac rade, trzeci jest w niezaciekawym stanie. Generalnie to ja nie mam miejsca na te klony, dlatego albo bede je trzymal na wegu grubo ponad 6 tyg., albo jak juz sie zreweguja (zakladajac ze sie ukorzenia) zamontuje im clf 125W dual i cale grow przeprowadze w inkubatorze (45x50x60). Jest wiele mozliwosci a ja mam jeszcze czas zeby sie nac cos konkretnego zdecydowac ?

IMG_20191018_112054.jpg

IMG_20191018_113102.jpg

IMG_20191018_114033.jpg

IMG_20191018_114415.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tester Staram sie nie odwalac fuszery, co nie znaczy ze czasami nie improwizuje ?  A poza tym Clonex kosztuje okolo 50zl. a starczy na rok ?, dwa lata?, eazy plug kosztuje grosze a zyletke i nozyczki chyba kazdy ma w domu, a propagator do sadzonek mozna zrobic samemu (albo kupic juz od 10zl w gore). Ale farta nie kupisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem ze zetne je jako pierwsze, ale jednak nie. Gorilla Zkitlez z glownego grow chociaz puzniej posadzony dojdzie dobre 3 tyg wczesniej :yummy:  Klony maja sie dobrze, tego cherlakowatego wywalilem do kosza i pobralem jeszcze 2 dodatkowe z GZ. Mam miejsce tylko na dwa planty, tak ze  dwa pierwsze ukorzenione klony maja miejsce w boxie a reszta do smieci ?

IMG_20191023_171843.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi