mietek30 0 Napisano 17 Czerwca (edytowane) Witam wszystkich Jestem tutaj nowy i zaczynam dopiero przygodę z sadzeniem. Fajnie by było jakbyście mogli mi trochę pomodz i podpowiedzieć co i jak. Możecie mi powiedzieć czy z moimi roślinami jest wszystko ok? Czy nie są zbyt wysokie I posiadają za mało lisci? Dodam że są to automaty I mają jakieś 5 tygodni. Podrzucam foto i z góry dziękuję... Edytowane 17 Czerwca przez mietek30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca One już kwitną. Jest źle. Duże odstępy między węzłami itd. gram może dwa będzie. Na słońcu je trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca Są na słońcu ale tylko pół dnia... Dlaczego tak się stało? Da radę coś z tym zrobić czy już sprawa jest przegrana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 17 Czerwca @mietek30 za mało światła, jak im dasz teraz dużo słońca to i tak już plonu nie będzie dużo bo to automaty i już kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca (edytowane) Tak myślałem że jest coś nie tak z nimi... ostatnie dwa tygodnie nie było prawie wgl słońca. Może to jest przyczyną. Czyli mogę je wyrzucić i sadzic coś nowego czy da się coś z tym zrobić jeszcze? Mam jeszcze parę takich które chyba nie zaczęły jeszcze kwitnąć czy z tych coś będzie? Edytowane 17 Czerwca przez mietek30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca Jak zostawisz to coś tam zbierzesz. Moim zdaniem nie opłaca się. Za wcześnie je posadziłeś. Teraz jest idealny czas na automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca Gdybym wyrzucić te co mam to mogę posadzić coś nowego w tej samej ziemi czy raczej muszę nowa kupic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca Możesz w tej samej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca Pytanie jeszcze takie czy te krzewy które nie mają jeszcze tych białych włosków mogę zostawić czy też nic nich nie będzie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 17 Czerwca @mietek30 lipa straszna. Wywal wszystko i sadz nowe od razu to cos zbierzesz. Za wczesnie zaczales i orzez slabe warunki takie porosly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca @mietek30 dokładnie. Szkoda zachodu. Te które nie kwitną też mega słabo rokują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca A jak bym je wrzucił poprostu do ziemi na dworze teraz i poprostu zostawił żeby sobie rosły a w miejsce tych coś nowego. Czy to nie będzie wogole już rosło. Bo miejsce mam i nie muszę wyrzucać nawet jeśli będą z tego 3-4g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca @mietek30 oczywiście 👍 bardzo dobry pomysł. Zawsze może coś zbierzesz. Uważaj przy wysadzaniu 😅 żeby nie zniszczyć korzeni. Powodzenia 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca Chciałem ich wrzucić w tych doniczkach ... jestem początkujący więc nie śmiejcie się jak coś robię źle tylko pomóżcie bo chyba po to też jest to forum... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca Mietek luz 😉. W doniczkach będzie mniej inwazyjnie. Wkop w ziemię żeby wiatr nie przewrócił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca I znów jakieś szydercze podteksty 🤨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 17 Czerwca @mietek30 to wystaw je. A nowym daj lepsza ziemie typu light mix i duze donice. Co za nasiona masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 17 Czerwca Żadnych podtekstów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 17 Czerwca Teraz były posadzone w ziemi biobzz light mix nasiona z polskiej strony doniczki materiałowe 16l @mietek30 Boczelli @mietek30 @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietek30 0 Napisano 18 Czerwca @Boczelli Teraz były posadzone w ziemi biobzz light mix nasiona z polskiej strony doniczki materiałowe 16l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach