ChinQuan 92 Napisano 5 Września 2019 Witam.. dzisiaj zauważyłem na liściu małe plamki sprawdziłem pod mikropskopem a tam żyjątko .. przedziorki? Co na to kupić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Września 2019 @ChinQuan słaba fotka ale raczej przędziorki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Września 2019 Co za dziadostwo a chciałem to ścinać jutro albo w sob .. znalazłem to tylko na jednym liściu wiec pewnie dopiero co się zadomowił .. mogę ścinać to z tym czymś ? Spsikalem to na razie woda z solą .. robię wodę z czosnkiem i jutro zadziałam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Września 2019 @ChinQuan no jak masz topy dojrzałe to ścinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Września 2019 No a te stworzenia ? Nie będzie problemów przy suszeniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Września 2019 @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Września 2019 @ChinQuan lepiej ścinać puki ich mało jest możesz je strzepać ewentualnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 (edytowane) jak jest kilka o można je jakoś mechanicznie strzepnąć , ale więcej załatwić można wkładając na chwilkę do mikrofali, żeby się nie panoszyły podczas suszenia. nie mówię o suszeniu w micro, tylko o kilkunastu sekundach. robale się zagotują od środka i ich jajeczka też. albo nad parą. topów to nie zepsuje. a co do pryskania czosnkiem przed scinką, to słaby pomysł. przecież sort ci będzie walił czochem. Edytowane 10 Września 2020 przez mjrTOMMY dodałem zdanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach