poczatkujacygrowmen 1 Napisano 11 Czerwca Witam. Czy te topy będą jeszcze puchły czy już za wiele się nie zmieni? Jaki czas kwitnienia na oko jeszcze? Proszę o pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 11 Czerwca @poczatkujacygrowmen beda dopiero puchly, ale za wiele w takich warunkach z tego nie bedzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 11 Czerwca Póki są zielone pistyle to puchnie . Jest cały czas na parapecie tak? 4 tygodnie ± @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczatkujacygrowmen 1 Napisano 11 Czerwca Tak, cały czas na parapecie @Boczelli wiem, że wiele nie będzie, ale na moje oko będzie dobre jakościowo. Ile może być z tego takiego mokrego/suchego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 11 Czerwca @poczatkujacygrowmen 5g suchego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 11 Czerwca @Boczelli kryształowa kula była grana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 11 Czerwca @Adi_ejol na glupie pytania zawsze ja wyciagam 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 12 Czerwca @Boczelli tu nawet 5g suchego moze nie wyjsc😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach