Frodogm1312 33 Napisano 9 Czerwca Siema 8 automatów wysadzane na balkonie. Ak 47 2.0 Girl Scout Afghan Ak 47 2.0 Ak 47 Critical ak47 Critical 2.0 Amnesia Nawozy podawane zgodnie z tabelą Pierwszy dzień 17 maja w ziemi Tak wiem że powinny być większe ale pogoda nie dopisuje jak na razie ale wierzę że odbije się to jeszcze. Zapraszam do obserwowania i komentowania mojej fotorelacji 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 9 Czerwca @Frodogm1312 tragedii nie ma, ale mogles zaczac 2-3tygodnie później to by mialy lepszy start @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 9 Czerwca @Frodogm1312 słońca tam za mało jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 9 Czerwca No właśnie lipnie ale u mnie ciągle burza jest albo chmury teraz spoko słoneczko od 2 dni więc żeby tak było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 9 Czerwca (edytowane) Ja za 2-3 tygodnie będę ciął już auto z balkonu 😎. Spojrzałem raz jeszcze i sprostuję 3-4😅. Edytowane 9 Czerwca przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 10 Czerwca Dziś wjechało LST 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 10 Czerwca (edytowane) @Frodogm1312 musisz dociągnąć główny szczyt do ziemi żeby był najniższym punktem, i zabezpieczyć łodygę ciągnąć ją u podstawy w przeciwnym kierunku Bo w tym momencie to lst nie spełnia żadnej funkcji Zabezpieczyć łodygę jak na zdjęciu, i dociągać szczyt tam gdzie strzałka, bo ja też za nisko złapałem i mi wstała po kilku godzinach Edytowane 10 Czerwca przez Adi_ejol 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 10 Czerwca @Adi_ejol okej dzięki zrobię tak jak piszesz . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 10 Czerwca Jeszcze pytanie Lst robic lepiej przed podlaniem czy np ileś godzin po? Czy bez różnicy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 10 Czerwca @Frodogm1312 przed. Jak roslina jest lekko przesuszona jest gietsza i mniej podatna na zlamania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Czerwca @Frodogm1312 przecież to lst co zrobiłeś nic Ci nie da, jedynie roslina bedzie wygieta na dole, a na dole nie ma Ci co zbytnio odrastac...pospieszyles sie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 20 Czerwca 10 dni później Panowie co z tymi liściami to od tego że kropla była na liściu i wypaliło czy raczej insekt albo jakiś niedobór? Kolejna rzecz na niektórych wystaja mi korzenie z ziemi do góry Tak po za tym słońce od 4 dni jest spoko , pogoda prognozy pokazują też ten weekend spoko więc odbija powoli niektóre takie małe są tylko . Czy ona zaczyna kwitnąć bo nie wiem czy dalej podawać nawoz na weg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 11 Lipca Aktualizacja: 21 dni później 55 dzień życia. Roślinki nie wyglądają źle było dużo słonecznych dni, zaczęły kwitnąć , powoli będzie coraz bardziej czuć ale myślę że bez Zapraszam do śledzenia.z buchem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 19 Sierpnia Niestety plesn zatakowała 2 rośliny Więc jestem zmuszony do ścięcia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 22 Sierpnia Tak to się prezentuje 97 dzień życia 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 29 Sierpnia Poszedł pod kose 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 31 Sierpnia Tak to wygląda 106 dzień 3 poszły pod kosę, zostało jeszcze 5 Testowane jest dobre naprawdę. Jak myślicie spuchnie jeszcze coś? I tą z drugiego zdjęcia dawac pod kosę tak za 5dni bo trichomery wydają się ok ale na dole trochę popcorn. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 297 Napisano 31 Sierpnia Ładnie to wygląda 💪 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frodogm1312 33 Napisano 13 Września Zostały jeszcze 4 , i jest 120 dzień myślę że maks do 130. 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 42 Napisano 13 Września @Frodogm1312 Fajne topki. Gratulacje miłego jarania.👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach