Dominika3 102 Napisano 3 Września 2019 Hejka Wszystkim ? Tak jak w temacie, ktoś z Was miał już okazję hodować? Jeśli tak to jakiej wysokiej się jej spodziewać przy indoor-ku i po LST? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Września 2019 @Dominika3 jak większość automatów po LST powinno być jakieś 30 cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Września 2019 geny ma ta odmiana z przewagą indyjki czyli kanapowiec powinien wyjść 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Września 2019 @Gumiś No to z jednej strony dobrze, obawiałam się że miejsca mi nie starczy w boxie jeśli chodzi o wysokość ? Panel mam już prawie na samym szczycie a box 140cm wysoki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 3 Września 2019 @Wiesiu @Gumiś Bardzo dziękuję Wam za info ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Września 2019 pod warunkiem że roślina nie będzie się wyciągała to powinna z lst jakieś 30cm osiągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach