TOP SHOOTER 80 Napisano 5 Czerwca Jest może ktoś z Anglii? Prosił bym o kontakt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca (edytowane) @TOP SHOOTER o co chodzi? Edytowane 5 Czerwca przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 5 Czerwca Przez dobre 4 lata zawoziłem palonko na Waliie do koleszki . Niestety Koleszka miesiąc temu za ostro się zabawił i już go z nami nie ma . I szukam kogoś kto potrzebuje naprawdę wysokiej jakości produkt. Pozdro Od dwóch dni mam żniwa. Glookies i Hash Cake. Straszne cuksy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca @TOP SHOOTER wyrazy współczucia z powodu kolegi... 😔 A na tym forum raczej klientów nie znajdziesz, każdy uprawia sobie sam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 5 Czerwca Ok. Dzięki. 20 min się logowałem .hahahahaha. Czytnik Lini poddał się. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 5 Czerwca @TOP SHOOTER kolo wysokiej jakości produktu to te habazie nawet nie lezaly. Tutaj klientow nie znajdziesz ;😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @Boczelli puści przez trymer i wyjdą ładne kulki. Czasami na głównej były fotki.... nie wyglądały źle 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 5 Czerwca Bazie to nad jeziorem. Nie takie hujowe co? Tego tak na peklowałem że ważył 2,8kg . Ale później mu odjebało. A tak wygląda pełna duża kuweta 10 samych 3,5 kg . Kosmos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 6 Czerwca @TOP SHOOTER jakbys znalazl to sie odezwil, mi tez sie kolega wysypal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 6 Czerwca Dalej podtrzymuje swoje zdanie, ale rozumiem ze komercja rzadzi sie swoimi prawami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach