Tester 1,407 Napisano 20 Lipca @LechKomórczak jak są w wiadrach i mocne słońce będzie to mogą oklapnąć liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 20 Lipca A może podlej, a potem znowu napełnij butelkę i wsadź ją do góry nogami w ziemię to powinna woda „zejść” powoli z butelki, a zawsze dłużej będzie wilgoć jak nie masz innego sposobu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LechKomórczak 14 Napisano 1 Sierpnia @Nefryt ogólnie też myślałem o czymś takim ale już przed samym wyjazdem nie chciało mi się bawić Pogoda okazała się łaskawa i to co zalałem przed wyjazdem wystarczyło. Roślinki wyglądały ładnie i nawet nie były oklapnięte. Speed kwitnie, jest na nim troszkę śmieci z jakiegoś innego zielskac Critical już w ogóle przeszedł moje oczekiwania, nie spodziewałem się że pierwsza roślinka tak mi urośnie bez dedykowanych nawozów, podlewana zwykłym nawozem z azotem a potem coś na kwitnienie. Po podlaniu usunąłem dolne liście które zaczęły schnąć na jednej jak i drugiej roślince Speed jest mały ale coś tam z niego będzie Critical wydaje mi się że wyrósł dość spory 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tralala 59 Napisano 7 Sierpnia Będziesz przerzedzać tego Criticala co by kwiaty miały więcej światła? Na jaką wysokość wystrzelił? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LechKomórczak 14 Napisano 10 Sierpnia @tralala critical metr bez 2cm. Na razie usuwam głównie zżółkłe liście bo nie wiem co więcej powinienem zrobić, to mój pierwszy sezon 😅 Tak dziś się prezentuje jego top Kiedy zabierać się za ścinkę? Podpowie ktoś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LechKomórczak 14 Napisano 1 Września No to wczoraj wieczorem odbyły się żniwa i teraz czas na suszenie . Osłonięte przed słońcem, kurzem i innymi niechcianymi rzeczami. Tak critical wyglądał 24h przed ścięciem 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 1 Września @LechKomórczak zdjemij z nich to cos. Niech wilgoc z nich ucieka a tak beda sie tylko "kisily" 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach