Otlees 27 Napisano 8 Września I po ścince. Na zdjęciu Ananas. Sporo popcornu i średnich topów, 3 największe topy niestety miały pleśń 😔. Kush również ścięty ale foty wrzucę w tygodniu. Ile suchego obstawiacie po zdjęciu? Moim zdaniem więcej niż 20 nie będzie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 8 Września @Otlees strzelam 35-40g 😁 daj znać ile wyszło 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,206 Napisano 8 Września @Otlees trzeba bylo im lepiej podpórki zrobic albo podwiazac do sufitu bo takie opieranie o scianki czy o siebie nawzajem to prosty przepis na pleśń. btw. Ladne topki i fajnie sie wyjadły rośliny akurat w czas, powinny dobrze smakować i klepać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otlees 27 Napisano 8 Września @Boczelli Wezmę to pod uwagę przy następnym grow. Teraz chciałem już dobrnąć do końca. Moim zdaniem przyczyną pleśni była zbyt wysoka wilgotność. Próbowałem zbijać ją dodatkowym wentylatorem wtłaczającym powietrze + pochłaniaczami wilgoci ale wilgotność ciągle była w granicach 50-65%. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,206 Napisano 8 Września @Otlees osuszacz na kolejny raz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otlees 27 Napisano 14 Września Po zważeniu wyszło odpowiednio od lewej: Ananas: 28g Special Kush: 15,5g i 9g (24,5g) Jutro ścinka Special Queen. Tutaj spodziewam się wyniku 35-40g. Trichomy co prawda przeźroczysto-mleczne ale nie mogę trzymać jej dłużej ze względu na wyjazd. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach