BartQ 37 Napisano 23 Lipca (edytowane) Dzień 56 Tak panny wyglądają próbowałem zobaczyć mikroskopem bardziej bym nazwał pseudo (mikroskop) 😂 trichomy i wydaje mi się że są mleczne albo z przewagą mlecznych nad przeźroczystymi. Jakiś mikroskop polecacie bo ten na zdjęciu to lipny jak dla mnie ostrość złapać to cud Edytowane 23 Lipca przez BartQ Chaotycznie napisane 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 23 Lipca @BartQ jeszcze sporo za wczesnie na sprawdzanie teichomow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 23 Lipca (edytowane) @Boczelli Czyli spokojnie mogę dalej lać nawozy aż do momentu jak będą mleczne wtedy 2 tyg sama woda? edit. I dopiero sprawdzać jak włoski(słupki) zrobią się brązowe? Edytowane 23 Lipca przez BartQ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 23 Lipca @BartQ ile dni deklaruje producent? Na moje oko scinka w okolicy 90dnia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 23 Lipca 65-75 tak na stornie napisane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Lipca Tyle kwitnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 24 Lipca 6 godzin temu, WymiataczMega napisał: Tyle kwitnie. Aaa no to jeszcze trochę czasu jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano 24 Lipca Automat tak długo kwitnie jak sezon ? 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 24 Lipca 6 godzin temu, KomendaStołecznaPolicji napisał: Automat tak długo kwitnie jak sezon ? 🫣 Też mnie to zdziwiło że aż tyle czasu A sugerować się zmianą koloru słupków pręcików z białego na pomarańcz, brązowy że zaczyna dojrzewać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 24 Lipca 6 godzin temu, KomendaStołecznaPolicji napisał: Automat tak długo kwitnie jak sezon ? 🫣 Dlatego uprawiam sezony. Jakieś F1 napewno dojdą szybciej 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano 24 Lipca Moje pierwsze i kolejne 6 Grow to były automaty bo naczytałem się głupot, ale jak nabrałem doświadczenia kupiłem sezony i od tamtej pory się z nimi nie rozstaje i nie rozumiem ludzi którzy kiedyś robili sezony a przerzucili się na auto to bezsens. A co do koloru słupków to nie sugeruj się nimi tylko triochimami poczytaj na necie co to jest i jak się sprawdzą kup lupę minimum 60x i będziesz wiedział kiedy ciąć. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 26 Lipca Dzień 59 Jak ocenianie panienki? Pija po 1l dziennie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 30 Lipca Chciałbym się zapytać czy te przesuszone liście przy topach obrywać czy zostawić? Bo stan tej roślinki spowodowany będzie przez wysoką temperatur? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 30 Lipca Usuń bo to potencjalnie zagrożenie pleśnią 😉. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 31 Lipca Liście pousuwane. Z ciekawości zmierzyłem ph ziemi włożyłem na głębokość 3cm pokazało 6,5 ph a im głębiej to niższe aż do 4 ph. Elektroniczny pokazywał cały czas 8,5. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 31 Lipca Zwiększaj czymś pH podczas karmienia może 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 31 Lipca PH z osuszacza ma 8 ph i niczym nie zmniejszane. Dziwne 🤔. Będzie chyba trzeba kupić coś na zwiększenie ph wody aby unormować ph gleby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 8 Sierpnia Dzień 72 Jak oceniacie? Co to może być że liście tak wyglądają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 12 Sierpnia Według producenta jeszcze 3/4 tyg wygląd roślinek A te liście to będzie brak Mg? Lać już samą wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Sierpnia Lej wodę. Już magnezu itd nie dawaj. Jeszcze nie wszystkie trichomy mleczne więc jeszcze nie dojrzała. Moc testowałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach