robson96 0 Napisano 1 Września 2019 Siemanko, ogólnie chciałbym sobie ogarnąć co i jak w zielarstwie, tyle że nie celuję ani w mocne kopanie/dużo thc ani w jakieś ogromne plony. Bardziej mi zależy na małych ilościach tylko dla siebie i dużym stężeniu cdb, tutaj moje pytanie, w jakich warunkach mam sobie hodować tego automata? I czy obejdzie się na początek, 'na próbę', bez lampy i całego osprzętu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Września 2019 @robson96 bez lampy to tylko outdoor, no ale już sezon się kończy. Bez jakiegoś źródła światła czy to naturalnego czy sztucznego nie ma co uprawiać zioła, jak nie chcesz mocnego zioła to powinieneś celować w jakąś odmiankę z genami Sativy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robson96 0 Napisano 1 Września 2019 @Wiesiu @Wiesiu @Wiesiuok@Wiesiuok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Września 2019 @robson96 boksa jakiegoś sklep albo pc boxa na jedną roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 1 Września 2019 Bez jakiegoś sensownego oświetlenia i boxa nic nie zrobisz jeśli chodzi o indoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach