ananas_arbuz 3 Napisano 26 Maja 2024 Cześć , moja roślina ma jakieś dziwne liście , czy wiecie co to może być? Odmiana gelato , 8 dni od wyjścia z ziemi. To moja pierwsza roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 250 Napisano 26 Maja 2024 Może ma sucho? Ciężko wróżyć z fusów. Daj jej słońca wilgoci i będzie rosnąć. Możesz jej czapkę z dużej butelki zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ananas_arbuz 3 Napisano 26 Maja 2024 @Mooshrom no właśnie podlewam ją codziennie , rośnie w foliowcu więc ma ciepło i dużo słońca , tutaj masz zdjęcie jej siostry (po prawej) która ma tyle samo dni. Może po prostu jestem jakiś przewrażliwiony bo to moja pierwsza roślina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 250 Napisano 26 Maja 2024 Daj jej na spokojnie się rozwinąć. Często jest tak że jej pierwsze liście są zdeformowane albo mają jakieś wady. Powiem już wszystko będzie ok. Nie przelewaj jej tylko i uważaj na robale bo mogą ci ja zjeść w jeden dzień i nie będziesz wiedział gdzie zniknęła 😅Powodzenia w uprawie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach