moonka 3,341 Napisano 28 Maja @Raptor Farmer a po co ma Ci "penetrowac" od spodu lisci?😅 w naturze slonce swieci z gory a nie od spodu🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 28 Maja @Tester a skad wiesz ze rozsylal? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 29 Maja 17 godzin temu, moonka napisał: @Raptor Farmer a po co ma Ci "penetrowac" od spodu lisci?😅 w naturze slonce swieci z gory a nie od spodu🙃 chodzi o to żeby wilgoć nie odparowywała tak szybko oraz w boxie było jaśniej.. gdy nawet doniczki odbijają światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 29 Maja @Tester ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 29 Maja 17 godzin temu, Boczelli napisał: a skad wiesz ze rozsylal? bo mi zgłosił użytkownik @WymiataczMega @Raptor Farmer pousuwałem spam chcesz prowadzić fotorelke to prowadź na forum, przecież użytkownicy często zgłaszają jak się linki wysyła, od tego jest system zgłaszania naruszeń 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Maja @Raptor Farmer zbędny patent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 11 Czerwca @Kibic trzyma wilgoć i ładnie się ukorzenia pod tą folią. Dobra a teraz kiedy rozpocząć im kwitnienie? na razie mają 22-23godz światła dziennie. Kurde nie mogę dodać zdjęć a chciałem pokazać jak się prezentuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 13 Czerwca @Raptor Farmer ale zdajesz sobie sprawe, ze ziemia "kisi sie" pod ta folia i moze sie to skonczyc plesnia?😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Czerwca W dniu 11/06/2024 o 17:47, Raptor Farmer napisał: Dobra a teraz kiedy rozpocząć im kwitnienie? na razie mają 22-23godz światła dziennie. jak uznasz że są wystarczająco wielkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 13 Czerwca W dniu 11/06/2024 o 17:47, Raptor Farmer napisał: Kurde nie mogę dodać zdjęć a chciałem pokazać jak się prezentuje powinno już działać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 13 Czerwca 6 godzin temu, moonka napisał: @Raptor Farmer ale zdajesz sobie sprawe, ze ziemia "kisi sie" pod ta folia i moze sie to skonczyc plesnia?😉 słuszna uwaga, będę zwracał uwagę, ale zazwyczaj każdej jednej po około tygodniu uzupełniłem ziemię jakąś warstwą. Tak czy inaczej takie "kiszenie" może wpływać na kwasowość. Będę kontrolował. No a + jest taki że ładnie się ukorzenia i wiem ile roślina absorbuje wody bo wiem że ona nie odparowuje, zwłaszcza gdy czasem wystawiam na zewnątrz na słońce. 4 godziny temu, Kibic napisał: jak uznasz że są wystarczająco wielkie heh, problem tego typu że muszę brać poprawkę na okres kwitnienia i że w jego trakcie nadal będzie się "powiększać". Wiesz, nie uprawiam na zawody. mierzę siły na zamiary tzn moc świetlną i gabaryty boxa. Nie chcę tylko lipy zrobić że mi wyjdzie ledwo 15g tylko w sumie coś lepiej. Tak więc pytanie czy ta wielkość jest już słuszna na przejście na kwitnienie? dodam że była zasiana tygodni temu. tzn dokładnie 1.5 a wykiełkowała 5.5.2024 moderator znowu usunął post z moim pytaniem a nie było tam żadnego spamu ani nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 13 Czerwca Tester mamy mu wpierdol spuścić? 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 13 Czerwca @WBB żołnierzu do szeregu! Haha xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 13 Czerwca @WymiataczMega ja jestem generał.... Wy jako mięso armatnie pójdziecie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 13 Czerwca 41 minut temu, Raptor Farmer napisał: moderator znowu usunął post z moim pytaniem a nie było tam żadnego spamu ani nic nic ci nie usuwałem, jeszcze raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 13 Czerwca @Raptor Farmer a jakieś zdjęcie masz? Ilu litrowe doniczki? Jak od 5 maja to chyba trzeba już przełączać... prawie 6 tyg wega? 👀 @WBB nie podlizuj się tak Testerowi... 😎 ...I tym oto sposobem drzwi do naszych związków zawodowych właśnie sie przed Tobą zamykaką... 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 13 Czerwca @Lady Green tam się user zdążył ogarnąć widzę i wyedytować na czas 😛 a jak związki to tylko partnerskie 😛 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 13 Czerwca @WBB że niby znowu mnie coś ominęło? Dobra, dobra, już się lepiej nie tłumacz... wszyscy tu dobrze wiemy że Tobie nie można w nic wierzyć... 🧐 @WBB zawodowe też głównie na jakimś tam partnerstwie się opierają... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 13 Czerwca @Lady Green ja nikogo oprócz żony nie kłamię 🙂 No kolegę trzeba nauczyć, że nie może się tutaj tak zachowywać.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 13 Czerwca @WBB żony nie można przede wszystkim bo to grozi rozwodem. Poza tym to jaja sobie robię, spokojnie. 6 minut temu, WBB napisał: No kolegę trzeba nauczyć, że nie może się tutaj tak zachowywać.... Kusisz mnie żebym Ci troszkę podogryzała ale lepiej dam sobie już spokój. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach