Gość Napisano 21 Maja Zajebane z insta ale dobre info. Źródło Migro. Pzdr załoga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,124 Napisano 21 Maja (edytowane) Czyli nie przekraczać 24 stopni na późnym kwitnieniu żeby nie spadła moc? To może dlatego mnie słabo jaranie klepie..... jak u mnie 29 🤔 Edytowane 21 Maja przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 21 Maja Ciekawe czy faktycznie tak się to ma w przełożeniu na moc więcej doświadczonych osób musi się wypowiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Maja @mateo pewnie to też zależy od odmiany, ale ja od jakiegoś czasu na koniec przykręcam światło tak jak robią to też inni, lepsi ode mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 21 Maja U mnie zasilacz poza boxem to dużo obniża temperaturę plus went wieje przez Lampe przez co prawie nie czuć jak się podstawi rękę. Myślałem też o tym a to nie ma wpływu później na moc takie zmniejszanie? Plus że pewnie wilgotność mniejsza bo rosliny nie uwalniają wody tak szybko Od kiedy najlepiej zmniejszać żeby wykorzystać na maxa lampe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 21 Maja @mateo ja zmniejszam 2-3tyg przed koncem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Maja @mateo ja przeważnie mam odmiany dochodzce w 8 tygodni to na przedostatni daje 80%, a na ostatni 60-70% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach