Adi_ejol 492 Napisano 20 Maja Siema, szukam jakiegoś mikroskopu ze średniej półki do uprawy. Najlepiej, żeby można było łatwo sfotografować obserwowany obraz, proszę o polecenie tego co używacie, ceny nie chce określać bo sam nie wiem ile takie ustrojstwo może kosztować żeby było warte uwagi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,379 Napisano 20 Maja Tez sie chetnie dowiem bo mam juz chyba ze 4 sztuki i kazdy do dupy, albo ja mam jakiegos parkinsona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 492 Napisano 20 Maja @Boczelli liczyłem, że od ciebie sie dowiem XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,379 Napisano 20 Maja @Adi_ejol majac troche cierpliwosci to chyba kazdy z powiększeniem 60x lub większym sie nada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 492 Napisano 20 Maja @Boczelli No ale one tam kosztują po 20-60pln to już bym wolał dać tyle samo ale w euro i zaoszczędzić nerwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 20 Maja Używam lupy jubilerskiej. Ale zdjęcia już nie zrobisz🤷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano 23 Maja Ja wlasnie zamowilem mini mikroskop na wifi😅 dojdzie na dniach to dam znac jak dziala. Zamowilem na Temu za okolo 20€ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 24 Maja Ja mam z ali i uważam że działa super @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 492 Napisano 24 Maja @mateo zdjęcie zrobi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 24 Maja Robi masz w relacji tylko rośliny od wentylatorów się ruszały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 492 Napisano 24 Maja @mateo a no widzę, że fajnie sie spisuje, a jakieś ID? bo na ali to pewnie setki mikroskopów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 25 Maja Wpisz w wyszukiwarkę gdzieś dawałem link nie pamiętam już gdzie ale gdzieś jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach