WeedMan 1 Napisano 20 Maja Witam szanownych kolegów.Mam pytanko.Chce kupić taki zestaw z USA.Pytamue dotyczy prądu,a mianowicie czy będzie to chodziło w Europie?U nich napięcie 110v a u nas 230v.Potrzebna tylko przejściówka usa/europa czy jakaś przetwornica?Wolę zapytać kogoś kto może ma lub zamawiał,żeby nie mieć problemów.Bede wdzięczny za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 20 Maja (edytowane) @WeedMan pokaz zdjecie tego zestawu bo nie bede pobieral jakis wirusow. Sa tez europejskie wersje sprzetu od AC, wiem ze w Stanach taniej i wiekszy wybor, ale tez nie bez przyczyny 🤷♂️ Kombinowanie z przetwornica moze sie skonczyc fajerwerkami 😁 Edytowane 20 Maja przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Maja @WeedMan daj zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja chcialem zamowic grzejnik z AC z usa grzejnik 90 $ przesylka 110 $ ELOOOO @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 20 Maja (edytowane) @dziurawy tez chcialem go zamowic, Thermoforge T3, ale obczailem ze on na 110V jest. Edytowane 20 Maja przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @Boczelli ja nawet do tego nie doszedlem hehehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 20 Maja @dziurawy ja uznalem ze nawet z ta przesylka bylo chyba lacznie 220$ to i tak dobra cena jak za taki sprzecik, ale co z tego jak moze wgl nie dzialac 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @Boczelli czemu ma nie dzialac ?!! jak dla mnie to pojebane placic tyle za przesylke ,poczekam az chinczyk od spidera lub jego brat pong od marsa zrobia zaraz poczekaj https://allegro.pl/oferta/przetwornica-konwerter-transformator-230v-110v-usa-15043867634?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=MzY5NDk1MzAtMTgwNC00OGU5LTgzYjAtMzI5YzE0NjZmYTE5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=94a5f8e9-5a9d-4a13-aa20-fe15e9bd7113 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @dziurawy max 100w to tak slabo trochę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 20 Maja @dziurawy gadalem z gosciem ktory sie tym zajmuje i w tym sprzecie jest za duzo wrazliwej elektroniki zeby stosowac przetwornice tzn. Odpalic by pewnie odpalilo, ale dlugo by nie pochodzilo. No tez czekam.na odpowiedz marsa albo spidera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja @vego1989 tamten byl 1 z brzegu 😛 ciezko znalezc samemu ? https://allegro.pl/oferta/przetwornica-napiecia-2000w-transformator-usa-japonia-110v-120v-220v-230v-14757718010 pierwszy lepszy kolejny 2000 W czy tez za malo ? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WeedMan 1 Napisano 20 Maja (edytowane) No dałem zdjecie Edytowane 20 Maja przez WeedMan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Maja @WeedMan są ac infinity w wersji na |Europe. Sam mam z wtyczką na UK. Poszukaj, na pewno znajdziesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WeedMan 1 Napisano 21 Maja Dziękuję bardzo za informacje.Sprawdzilem na ac infinity lata wszystko na 100-230v oprócz mat grzewczych.A o przesyłkę sie nie martwię bo mam za grosze (+vat)na amazon.de mam możliwość podpięcia się pod amazon.com.i nie place za przesyłkę.Niestety w DE.to nie takie proste bo trzeba 3mce czekać na towar. Z fartem growerzy✌ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Maja @WeedMan mozesz dokladniej napisac jak ogarniasz ta wysylke? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogal 0 Napisano 1 Czerwca @WeedMan gdzie to sprawdziłeś, że termoforge może iść na 230V ? Mam wszystko z AC i faktycznie można na 230, ale w specyfikacji thermoforga jest napisane 100-120V, tak jak maty grzewcze jedynie tego mi brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 1 Czerwca @Ogal nie pojdzie na 230 i nie rekomenduja stosowania przetwornicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogal 0 Napisano 1 Czerwca To był jedyny sprzęt którego nie sprawdziłem… już idzie do mnie, a raczej odesłanie to wyjdzie wiecej niż koszt urządzenia. Wiec w tym wypadku zaryzykuje z przetwornicą, mam fajną polską firmę i mają do 600W. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 1 Czerwca @Ogal daj recenzje jak chodzi Jak bedzie dawac rade to tez biore @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogal 0 Napisano 1 Czerwca Jedyny minus to 350 zł taki transformator 👌 no ale nie chińczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach