Raptor Farmer 13 Napisano 17 Maja Siemanderko wszystkim, jestem dzieckiem ostatniej niemieckiej regulacji - legalizacji 😄 Założyłem swoją farmę, kiedyś miałem w PL ale teraz już legalnie w DE. Mam nadzieję wymieniać się tutaj wiedzą i miło spędzać czas 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 17 Maja @Raptor Farmer witaj ale linków nie dawaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 17 Maja Z Niemcami nie gadamy ani ich nie obsługujemy... bo cały sprzęt w necie wykupili 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,087 Napisano 17 Maja @Raptor Farmer witam, pokaz ta farme @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 17 Maja Witam kolegę z Niemiec 😉 ja tak samo się skusiłem na uprawę chociaż wcześniej uprawiałem w growboxie ostre papryki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 20 Maja @Boczelli taka skromna. limitu nie przekroczę. ale chciałbym coś dobrego dla siebie mieć. wystarczy że nie będę płacił za shitt to już wystarczająco zarobię... chociaż jak podliczam te koszty wszystkie to zysk alternatywne pojawią się nie w tym roku. na DSC prowadzę sobie dziennik, ale tutaj chyba nie mogę pokazywać nic z DSC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarekz 1 Napisano 20 Maja (edytowane) @Raptor Farmer Siema ja też z DE, miło poznać 🙂 czekam na fotorelacje z twojej uprawy 🙂 Edytowane 20 Maja przez Jarekz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 20 Maja @Mooshrom o papryczki też uwielbiam i też się zastanawiam czy dołożyć. skoro box już jest i światło świeci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarekz 1 Napisano 20 Maja (edytowane) @WBB w tym masz racje, sam musiałem z polski sprowadzać cały sprzęt ^^ od boxa po lampy 😄 Edytowane 20 Maja przez Jarekz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 20 Maja nie wy jedyni, a kolega też informował że na Amazonie i Ebuy w DE nie można się doczekać za przesyłką bo wszystko wykupione. w sumie pani w OBI gdy zapytałem o ziemie od razu powiedziała że nie jestem pierwszy co przyszedł po ziemie i szuka lamp u nich do ganji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja https://www.hemp.pl/ zamawialem do holandii w pon zamowienie w sroda dostawa , 25 lat sa na rynku maja wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raptor Farmer 13 Napisano 20 Maja staram się zrobić własną lampę przez dobór odpowiednich żarówek. tak żeby spektrum się zgadzało. czekam teraz za tymi: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,087 Napisano 20 Maja @Raptor Farmer zakladaj relacje, a nie w jakies smieszne diacordy sie bawisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach