Arek2015 25 Napisano 16 Maja 2024 31 dzień od kiełka proszę o nie hejtowanie wiem że zjebalem ☹️☹️☹️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 16 Maja 2024 @Arek2015 jeszcze zdazysz w tym sezonie zebrac pare gram z tych i posadzić nowe @mateo raczej lepsi producenci daja gwarancje na swoie kulki. Takie drogie nasiona to raczej zamawiaja ludzie zeby je rozmnozyc. Czy to klonowac czy robic z nich kolejne pestki, wtedy sie oplaca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 16 Maja 2024 @Boczelli raczej już nie będę w tym roku sadził mieszkam w de a tutaj żeby znaleźć miejsce na sadzenie bardzo ciężko a nie chce mi się jeździć 15km na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 16 Maja 2024 @Boczelli jedynym dobrym miejscem jakie znalazłem to rzepak ale z tego co czytałem po zbiorze na być ścięty więc brak spotow 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 18 Maja 2024 @Boczelli a jak oceniasz nasiona fast bud? Zastanawiam się czy z kolejnym wysiewem nie kupić właśnie ich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 18 Maja 2024 @Arek2015 dopiero bede sadzil FastBudy pierwszy raz, ale raczej maja dobre opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 18 Maja 2024 @Boczelli no ja dostałem w gratisie jedno nasionko i mam wrażenie że przez tydzień szybciej urosło jak je dałem na pole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 28 Maja 2024 43 dzień od kilku dni nie było mnie na spocie update zrobie dopiero w niedziele. Jeszcze 23dni do zbioru 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 2 Czerwca 2024 Siemanko byłem właśnie na spocie i jestem zadowolony z wyglądu roślinek. Niestety troche jest podgryziona ale to nic Warto zerwać wiatraki? Czy lepiej zostawić je do końca? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 2 Czerwca 2024 @Arek2015 ja bym zostawiła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 2 Czerwca 2024 @Arek2015 nie ma sensu ucinac bo nic nie zaslaniaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 3 Czerwca 2024 @Boczelli @Lady Green jakieś inne porady dla młodego zielarza? 😂 chętnie przyjmę każdą dobrą radę :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 3 Czerwca 2024 @Arek2015 lepiej sadzic w gruncie na out lub duzo wieksze growbagi 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 3 Czerwca 2024 @Boczelli kolejne już posadziłem w doniczce 11l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 3 Czerwca 2024 @Arek2015 karm dobrze i bądź cierpliwy. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,157 Napisano 3 Czerwca 2024 @Arek2015 duzo wieksze nie znaczy 11litrow a np 40🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 6 Czerwca 2024 @moonka na automat 40l to raczej nie jest potrzebne @moonka gdzieś czytałem że między 8-11l jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 6 Czerwca 2024 @Arek2015 ja na oucie miałam raz takie ogromne donice, nie byłam w stanie ich sama przenieść, automaty rosły w nich serio duże choc korzenie fakt nie wypełniały nigdy całej donicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 6 Czerwca 2024 @Lady Green zależy tez od rośliny moim zdaniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 6 Czerwca 2024 @Arek2015 8-11l to na in. Na oucie zawsze wiecej i dobrze donice wkopac w grunt. Chyba ze bedziesz je czesto karmil i podlewal to moga byc 11l ostatecznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach