Arek2015 25 Napisano 6 Czerwca @Boczelli no staram się co 4-5 dni jeździć na spota Przeważnie jak tam jestem to doniczka jest mokra więc wydaje mi się że jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryt1988 4 Napisano 6 Czerwca Ja specjalnie trzymam w 5l donicach - żeby nie urosły za duże (czujne oko sąsiadów ). ogolnie mam aktualnie 3x ak47 auto - totalnie bezkosztowo. zadnych nawozow - światło naturalne . i jestem już teraz bardziej niż pewny ze z 3 sztuk zrobię minimum 50g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 7 Czerwca No niestety nie jestem zadowolony ze wszystkich kwiatów. Jedna ma prawdopodobnie deficyt chociaż wszystkie podlewałem tak samo. Z tego co przeczytałem to jest to deficyt wapnia. jakiś pomysł jak to naprawić? Czy się opłaca? za 2 tygodnie zbiory nie wiem co mam zrobić Zerwałem tylko te liście które pokazywały niedobór Do znawców czy jeżeli dam dolomitu do ziemi albo wymieszam z wodą powinno być ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca Powoli kończy się moja zabawa z dziewczynami 1 dziewczynka 2 dziewczyna 3 dziewczyna 4 dziewczyna Jak myślicie ile im jeszcze zostało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 13 Czerwca @Arek2015 jeszcze kupa czasu, tam prawie nie ma topow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca @Boczelli do końca miesiąca powinien być zbiór jakoś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 13 Czerwca @Arek2015 moim zdaniem jeszcze minimum 4-5tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca @Boczelli oj to nwm czy dotrwa bo rzepak ścinają w lipcu 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 13 Czerwca 39 minut temu, Arek2015 napisał: @Boczelli oj to nwm czy dotrwa bo rzepak ścinają w lipcu 😛 To pod pachę ją i w inne miejsce przenieś, bo szkoda będzie 🤧 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca kurcze ciężko będzie 😛 @Nefryt sa to 2 inne miejscówki 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 13 Czerwca Mieliśmy tu kiedyś Rzeźnika co to planta w donicy na legalu w ciągu dnia na siedzeniu w aucie przewoził.... ale to w NL było 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca @WBB ja w DE mieszkam więc kij wie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 13 Czerwca @WBB ja w NL kiedys tramwajem jechalem z 120cm plantem w donicy 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 15 Czerwca @Boczelli ktokolwiek był zaskoczony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 15 Czerwca @Adi_ejol nie pamietam to bylo z 10lat temu, jaralem jak smok i mialem wszystko w dupie, mlody gniewny 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 15 Czerwca @Boczelli a można wiedzieć dlaczego musiałeś przenosić krzaka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 15 Czerwca @Adi_ejol dostalem od ziomka co zjezdzal do PL, a musialem jechac komunikacja bo auta nie mialem, albo u mechanika bylo nie pamietam 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 15 Czerwca Godzinę temu, Boczelli napisał: @Adi_ejol dostalem od ziomka co zjezdzal do PL, a musialem jechac komunikacja bo auta nie mialem, albo u mechanika bylo nie pamietam 😅 Holandia piękny kraj 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 23 Czerwca Dzień 68 chyba ostatnio za dużo nawozu im dałem dlatego liście sa żółte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 23 Czerwca Będzie coś z tego? Są tam jakieś topy? Bo wygląda na oszronioną łodyge z liściami 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach