Arek2015 25 Napisano 6 Czerwca 2024 @Boczelli no staram się co 4-5 dni jeździć na spota Przeważnie jak tam jestem to doniczka jest mokra więc wydaje mi się że jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryt1988 4 Napisano 6 Czerwca 2024 Ja specjalnie trzymam w 5l donicach - żeby nie urosły za duże (czujne oko sąsiadów ). ogolnie mam aktualnie 3x ak47 auto - totalnie bezkosztowo. zadnych nawozow - światło naturalne . i jestem już teraz bardziej niż pewny ze z 3 sztuk zrobię minimum 50g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 7 Czerwca 2024 No niestety nie jestem zadowolony ze wszystkich kwiatów. Jedna ma prawdopodobnie deficyt chociaż wszystkie podlewałem tak samo. Z tego co przeczytałem to jest to deficyt wapnia. jakiś pomysł jak to naprawić? Czy się opłaca? za 2 tygodnie zbiory nie wiem co mam zrobić Zerwałem tylko te liście które pokazywały niedobór Do znawców czy jeżeli dam dolomitu do ziemi albo wymieszam z wodą powinno być ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca 2024 Powoli kończy się moja zabawa z dziewczynami 1 dziewczynka 2 dziewczyna 3 dziewczyna 4 dziewczyna Jak myślicie ile im jeszcze zostało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 13 Czerwca 2024 @Arek2015 jeszcze kupa czasu, tam prawie nie ma topow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca 2024 @Boczelli do końca miesiąca powinien być zbiór jakoś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 13 Czerwca 2024 @Arek2015 moim zdaniem jeszcze minimum 4-5tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca 2024 @Boczelli oj to nwm czy dotrwa bo rzepak ścinają w lipcu 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 17 Napisano 13 Czerwca 2024 39 minut temu, Arek2015 napisał: @Boczelli oj to nwm czy dotrwa bo rzepak ścinają w lipcu 😛 To pod pachę ją i w inne miejsce przenieś, bo szkoda będzie 🤧 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca 2024 kurcze ciężko będzie 😛 @Nefryt sa to 2 inne miejscówki 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 13 Czerwca 2024 Mieliśmy tu kiedyś Rzeźnika co to planta w donicy na legalu w ciągu dnia na siedzeniu w aucie przewoził.... ale to w NL było 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Czerwca 2024 @WBB ja w DE mieszkam więc kij wie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 13 Czerwca 2024 @WBB ja w NL kiedys tramwajem jechalem z 120cm plantem w donicy 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 15 Czerwca 2024 @Boczelli ktokolwiek był zaskoczony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 15 Czerwca 2024 @Adi_ejol nie pamietam to bylo z 10lat temu, jaralem jak smok i mialem wszystko w dupie, mlody gniewny 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 15 Czerwca 2024 @Boczelli a można wiedzieć dlaczego musiałeś przenosić krzaka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,796 Napisano 15 Czerwca 2024 @Adi_ejol dostalem od ziomka co zjezdzal do PL, a musialem jechac komunikacja bo auta nie mialem, albo u mechanika bylo nie pamietam 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 17 Napisano 15 Czerwca 2024 Godzinę temu, Boczelli napisał: @Adi_ejol dostalem od ziomka co zjezdzal do PL, a musialem jechac komunikacja bo auta nie mialem, albo u mechanika bylo nie pamietam 😅 Holandia piękny kraj 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 23 Czerwca 2024 Dzień 68 chyba ostatnio za dużo nawozu im dałem dlatego liście sa żółte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 23 Czerwca 2024 Będzie coś z tego? Są tam jakieś topy? Bo wygląda na oszronioną łodyge z liściami 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach