Arek2015 25 Napisano 16 Maja 31 dzień od kiełka proszę o nie hejtowanie wiem że zjebalem ☹️☹️☹️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 16 Maja @Arek2015 jeszcze zdazysz w tym sezonie zebrac pare gram z tych i posadzić nowe @mateo raczej lepsi producenci daja gwarancje na swoie kulki. Takie drogie nasiona to raczej zamawiaja ludzie zeby je rozmnozyc. Czy to klonowac czy robic z nich kolejne pestki, wtedy sie oplaca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 16 Maja @Boczelli raczej już nie będę w tym roku sadził mieszkam w de a tutaj żeby znaleźć miejsce na sadzenie bardzo ciężko a nie chce mi się jeździć 15km na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 16 Maja @Boczelli jedynym dobrym miejscem jakie znalazłem to rzepak ale z tego co czytałem po zbiorze na być ścięty więc brak spotow 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 18 Maja @Boczelli a jak oceniasz nasiona fast bud? Zastanawiam się czy z kolejnym wysiewem nie kupić właśnie ich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 18 Maja @Arek2015 dopiero bede sadzil FastBudy pierwszy raz, ale raczej maja dobre opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 18 Maja @Boczelli no ja dostałem w gratisie jedno nasionko i mam wrażenie że przez tydzień szybciej urosło jak je dałem na pole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 28 Maja 43 dzień od kilku dni nie było mnie na spocie update zrobie dopiero w niedziele. Jeszcze 23dni do zbioru 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 2 Czerwca Siemanko byłem właśnie na spocie i jestem zadowolony z wyglądu roślinek. Niestety troche jest podgryziona ale to nic Warto zerwać wiatraki? Czy lepiej zostawić je do końca? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 2 Czerwca @Arek2015 ja bym zostawiła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 2 Czerwca @Arek2015 nie ma sensu ucinac bo nic nie zaslaniaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 3 Czerwca @Boczelli @Lady Green jakieś inne porady dla młodego zielarza? 😂 chętnie przyjmę każdą dobrą radę :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 3 Czerwca @Arek2015 lepiej sadzic w gruncie na out lub duzo wieksze growbagi 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 3 Czerwca @Boczelli kolejne już posadziłem w doniczce 11l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 3 Czerwca @Arek2015 karm dobrze i bądź cierpliwy. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 3 Czerwca @Arek2015 duzo wieksze nie znaczy 11litrow a np 40🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 6 Czerwca @moonka na automat 40l to raczej nie jest potrzebne @moonka gdzieś czytałem że między 8-11l jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 6 Czerwca @Arek2015 ja na oucie miałam raz takie ogromne donice, nie byłam w stanie ich sama przenieść, automaty rosły w nich serio duże choc korzenie fakt nie wypełniały nigdy całej donicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 6 Czerwca @Lady Green zależy tez od rośliny moim zdaniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 6 Czerwca @Arek2015 8-11l to na in. Na oucie zawsze wiecej i dobrze donice wkopac w grunt. Chyba ze bedziesz je czesto karmil i podlewal to moga byc 11l ostatecznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach