Arek2015 25 Napisano 13 Maja To moja pierwsza uprawa outdoor. Niestety troche za pózno się obudziłem ponieważ dopiero po 2 tygodniach dałem je na pole a wcześniej rosły na oknie Roślinki wykiełkowały 15 kwietnia Gorilla Cookies przez to niestety dobrze nie wyrosła ona poszła po 3tyg na pole. Zdjęcia dodam w czwartek jak pojadę podlać kwiatki Ziemia Biobizz allmix nawozy: Bio bloom top max oraz bio grow co kilka dni spryskuje kwiata odżywką z pokrzyw Podlewam je co 4 dni częściej raczej chyba nie trzeba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @Arek2015 szybko troche na auto I to outdoor... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Maja 8 godzin temu, Arek2015 napisał: Podlewam je co 4 dni częściej raczej chyba nie trzeba zależy jak słońce przypiecze to trzeba podlewać żeby nie przesuszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 14 Maja 3 godziny temu, vego1989 napisał: @Arek2015 szybko troche na auto I to outdoor... jak sprawdzałem w poradnikach to było napisane że najlepiej kiełkować w kwietniu a wystawiać w maju @Tester narazie nie widze potrzeby żeby cześciej podlewać jak jestem na spocie to zazwyczaj w doniczkach jest jeszcze wilgotno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 14 Maja @Arek2015 rozsadniej jest poczekac z wystawianiem do czerwca. Teraz pogoda jeszcze potrafi platac figle a automat potrzebuje idealnych warunkow juz od pierwszych swoich dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 14 Maja @moonka no teraz to już trochę za późno no chyba że pomyślę o jeszcze jednej chodowli szczególnie że fajne promocje teraz są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 14 Maja @Arek2015 o uprawie😉 choduje sie swinie lub kroliki a zielenine sie uprawia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 14 Maja @moonka uprawia to się seks 😹 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 14 Maja @Arek2015 tez😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 15 Maja (edytowane) W dniu 14/05/2024 o 14:00, Arek2015 napisał: @moonka no teraz to już trochę za późno no chyba że pomyślę o jeszcze jednej chodowli szczególnie że fajne promocje teraz są Jakie promki i gdzie możesz podesłać ? Warto podlewać/opryskiwać wywarem z pokrzyw ? Edytowane 15 Maja przez Nefryt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 15 Maja @Nefryt na nasionamarychy przy zakupach za 1zl masz 3 nasiona i kolejne przy zamówieniu za min 50zl a co do wywaru używam preparatu z allegro https://allegro.pl/oferta/odzywka-biostymulator-pokrzywa-spray-0-5l-agrecol-13187057957 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 15 Maja @Arek2015 @Nefryt troche gratisow od nich wpadlo ostatnio 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 15 Maja @Boczelli jakie pestki zamówiłeś i za ile? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 15 Maja @Arek2015 jakos ponad 500zl Fast Budy 3 paczki i GHS 1szt. Reszta to gratisy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 15 Maja @Boczelli często kupujesz z tego sklepu? Wiesz może czy opłaca się te tanie nasiona kupić? Interesowały by mnie najbardziej amnezja white widow i ak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 15 Maja @Arek2015 pierwszy raz bo dostalem kupony. Czy sie oplaca to zalezy czego wymagasz sa nasiona za 10zl/szt, a sa tez po 1000zl/szt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 15 Maja @Boczelli hmm nie mam jakiś wygórowanych wymagań ważne żeby było zdrowe i rosło 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 15 Maja Swoją drogą kupić np nasiona za 4k 4x a tu 2 nie puściły kła😅😅upss @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Maja @Nefrytja polecam https://nasionamarychy.pl błyskawiczna wysyłka na paczkomat pod wieczór zamówione z rana już były W dniu 14/05/2024 o 10:48, Arek2015 napisał: jak sprawdzałem w poradnikach to było napisane że najlepiej kiełkować w kwietniu a wystawiać w maju w kwietniu to jak masz gdzie je trzymać w boxie, najlepiej wysadzać w drugiej połowie maja pełnosezonowe a automaty to za 2-4 tygodnie więc jeszcze kupe czasu.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 16 Maja @Wiesiu no niestety jadę na wakacje i 2tyg mnie nie będzie dlatego tak wcześnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach