WymiataczMega 2,320 Napisano 23 Czerwca Więc 3 z 4 po fryzjerze ✂️✂️✂️ #1 Pineapple express #2 Pineapple express Bez fryzjera #3 Acapulco gold #4 Acapulco gold 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Czerwca 4 godziny temu, WymiataczMega napisał: Czekam trzy, cztery dni aż urosną trochę w górę i robię fryzjera Qrcze, u mnie jakoś inaczej chyba coś ten czas płynie... 🤔😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 23 Czerwca @Lady Green trafne spostrzeżenie 😅. Przy podlewaniu tym razem wyciągałem wszystkie rośliny z boxa i zdecydowałem że od razu to zrobię . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 24 Czerwca Witam. Wczoraj rośliny dostały oprysk z calmag. Piją średnio co trzeci dzień po 1,5l. Dostają niewielkie ilości grow i bloom. Chwasty dobrze reagują na wszelkie zabiegi pielęgnacyjne 😉 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 26 Czerwca Dzień 43 Panienki dobrze idą. Nie pokazują żadnych niedoborów. 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Czerwca @WymiataczMega Jak nawozisz na takim etapie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 26 Czerwca @Prepers grow 3-5ml, bloom 3 -6ml. To się stale zmienia😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 27 Czerwca Witam. Ostatnia roślina przeszła fryzjera. Reszta delikatnie poprawiona.Dostały 3ml/l grow i 5ml/l bloom. Wypiły po 2 litry na głowę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Czerwca @WymiataczMega lampa na jakiej wysokości? Jeszcze chwila i będziesz musiał tyczki szykować. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 27 Czerwca @Lady Green 30-40cm ~60-70% mocy tak myślę 😉. Muszę szybko adaptować się do sytuacji gdyż bestyjki lecą zadowalająco. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Czerwca @WymiataczMega ja bym dała ciut wyżej ale moją opinią się nie sugeruj. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 27 Czerwca @Lady Green50? Czy więcej? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Czerwca @WymiataczMega daj 50. Jeśli oczywiście chcesz. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 27 Czerwca @Lady Green spróbujemy 👍✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 28 Czerwca Elo. Po zabiegu podniesienia lampy który poleciła Lady👍 na efekty nie musiałem długo czekać. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 29 Czerwca Dzień 46 Dziewczyny dostały oprysk z calmag. Łapcie parę fotek. Nie zapominajcie się nawadniać 😉👊 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca @WymiataczMega niezły busz tam chodujesz, taktyczny komentarz do obserwacji. Ja w 3-4tyg bym zrobił im fryzjera, ale takiego konkretnego. Zaraz mnie zjedzą ze automat czy coś...robiłem zabiegini na automatach z agresywnym cięciem i byłem zadowolony z efektów. Myślę że 80g z automata to jest zajebsty wynik. W sumie ja amator, także ten...ja poerdole, chciałbym wrócić, mimo że na detoksie...jakbym zaczął, to bym zacza palić, a tego nie chce właśnie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 30 Czerwca @vego1989 czaje o co kaman👊 a propos chwastów, godzinę temu usunąłem dużo popcornu i liści. Ale noc dziewczyny zastała i nie zrobiłem fotek 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 1 Lipca Dzień 48 Dziewczyny są trudne do ułożenia😅. Zostawiam je już na "dziko" niech sobie rosną. Ewentualnie na tygodniu zastosuje manewr z łamaniem najtrudniejszej panienki 👊😁. Zapomniałem dodać że zamieniłem je miejscami. Acapulco jest z przodu a pineapple z tyłu. Kombinuje z optymalnym ustawieniem. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 1 Lipca @WymiataczMega sprobuj hamować ta najwyższa swiatlem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach