WymiataczMega 2,903 Napisano 9 Czerwca 2024 @Adi_ejol tak słyszałem. Osobiście się nie przekonałem i żeby tak zostało😅. Mam nadzieję że to geny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 11 Czerwca 2024 Dzień 28 Witam.Jednak zrobiłem lst 😎. Panny dostały po 1,5 litra wody z bio grow i calmag. 1-2 dni i lecimy flo. Aha, Uzupełniłem ziemię w doniczkach. Rośliny wyglądają jakby ktoś w nich leżał 😅. 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,347 Napisano 11 Czerwca 2024 14 minut temu, WymiataczMega napisał: Rośliny wyglądają jakby ktoś w nich leżał Uważaj bo mnie ostatnio tak spanie zmogło, że ryjem bym po ścianie się przetarł. Ale zdążyłem wyrównać lot podczas pikowania. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 11 Czerwca 2024 @WBB było powiedzieć bym cię na kanapie ulokował a nie ładować się do boxa 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,347 Napisano 11 Czerwca 2024 @WymiataczMega myślisz, że to ja tam mogłem lądować? Hmmmm.... nie zaprzeczę bo znowu mało pamiętam 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 12 Czerwca 2024 Dzień 29 Witam. Rośliny ładnie się rozłożyły 👍. Jutro flip 🙃 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 13 Czerwca 2024 Dzień 30 Przełączyłem na 12/12👍. Dostały ostatni raz duże ilości bio grow i calmag. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 15 Czerwca 2024 Dzień 32 Witam. Rośliny drugi dzień na indukcji. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 15 Czerwca 2024 (edytowane) @WymiataczMega to zaraz się zacznie. 🙂 Nie wiem jak często zaglądasz do namiotu ale jesli chodzi o acapulco to ja przy każdej wizycie gołym okiem zauważałam różnicę. 👍🏻 Aaaaa... i obserwuj bo ja chyba w 2 czy 3 dniu indukcji zauważyłam już preflowery i raczej to nie była moja zasługa tylko genów. 👍🏻 Edytowane 15 Czerwca 2024 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 15 Czerwca 2024 @Lady Green zdecydowanie podoba mi się jak idzie 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 17 Czerwca 2024 Dzień 34 Nadal indukcja. Na jedną z roślin spadł filtr i złamał szczyt😅. Przykleiłem go na izolację haha 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 19 Czerwca 2024 Dzień 36 Siemanderko 😉 Zmuszony byłem poprawić LST. Jestem przeciwny wszelkim manewrom na indukcji. Liczę że wyjdzie to na dobre 🤞 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,912 Napisano 19 Czerwca 2024 @WymiataczMega oj tam oj tam. Ja przed chwila zrobilem fryzjera w 6 tygodniu flo😅 czasami trzeba zaryzykowac zeby osiagnac pozadany cel😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 19 Czerwca 2024 @moonka liczyłem że już będą na flo jak to będę robił. Teraz indukcja może się przedłużyć i większe ryzyko jajec👎. Zobaczymy 😎😅 Generalnie jedna pineapple express ta z lewej z przodu to ciekawy przypadek. Robiłem jej topping już x razy a ona dalej prześciga wzrostem pozostałe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 20 Czerwca 2024 @WymiataczMega ale masz tam busz. Mogłeś się wstrzymać kilka dni z tym wyginaniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,347 Napisano 20 Czerwca 2024 Nie rób za dużo takich akcji bo później trudniej znaleźć przyczynę jajec 🙂 Ja też dwa razy otwierałem namiot bratu podczas nocy mówiąc, że tak nie można. Powiedział, że pierdolę a on musi popodziwiać jak rośnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 20 Czerwca 2024 @Lady Green @WBB już po herbacie 😅. Wcale tak mocno się nad nimi nie znęcałem. Tak okrutnie wyglądało to na fotkach 😇. Mój pedantyzm dał o sobie znać 😅. Wszystko musi być równiutko haha 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 20 Czerwca 2024 Mały update. Powiększyłem delikatnie przestrzeń dzięki patentowi innych userów😉👍 zawsze parę centymetrów do przodu. Muszę na bieżąco ogarniać bo robi się gęsto 😎 Już słychać jak druty od lst się prostują 😅 rośliny zbierają się do wystrzału 🔥👌 Zdjęcie liścia bez lampy. Staram się żeby dobrze nabite azotem wjeżdżały na flo 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 22 Czerwca 2024 Dzień 39 Panienki pokazują oznaki kwitnienia. Najwyższy czas ponieważ muszę zredukować ich objętość ✂️✂️✂️. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,903 Napisano 23 Czerwca 2024 Dzień 40 Witam w słoneczną niedzielę 👊. Po dziesięciu dniach indukcji wszystkie rośliny pokazały preflowery 🤗 🥰. Idealnie się zgrały 👌. Czekam trzy, cztery dni aż urosną trochę w górę i robię fryzjera😎 Warunki w boxie 👌😉. Wymiana filtra mi się szykuje. Pozdrawiam 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach