WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Sierpnia @Boczelli Mam dokładną lupę jubilerską ale zdjęcia przez nią nie zrobię 😅 Sprawdzam dokładnie bo nie chcę słabego tematu. Jedna odstaje od reszty gdzieś o tydzień. Ale też już jest dojrzała. 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia 54 minuty temu, WymiataczMega napisał: @Lady Green nie było 🫣🥲 No to ja nie wiem na co Ty czekasz... 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 22 Sierpnia @Lady Green może się boi albo wstydzi 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @WBB może i tak... 🙂 ...pewnie domyśla się że będę dopytywać jak wpływa na niego acapulco... 😉🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Sierpnia @Lady Green @WBB zastosuje samo ukaranie? 😅 Wybierzcie karę 😉. #1Gołą dupą w pysk czy #2 mokrym łańcuchem po jajach. Wybaczcie. Wieczorem jednak użyje piekarnika🥰 @Lady Green najważniejsze żeby żona była zadowolona 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @WymiataczMega żona powinna być zadowolona, ale wiele zależy też od Ciebie. 👍🏻😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 22 Sierpnia @WymiataczMega ja zawsze córce jak zaczyna jeść jakieś słodycze to od razu ją pytam czy już nie może.... z nadzieją, że nie może i odda tatusiowi. Jak nie możesz to mów 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @WBB widze ze nie tylko ja stosuje zasade "jak juz nie możesz to zostaw, zje pies albo tata". 😅 Ej... wiecie co... serio z tych moich automatów nic nię będzie... 0 z 12... 🤦♀️ Wychyliły ogonki na 1-2 mm i się zatrzymały... 🤔 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 22 Sierpnia (edytowane) @Lady Green Twój przyszły ex nie sabotuje tam niczego? ps. ja też monitoruję daty ważności różnych smakołyków w lodówce i poza lodówką... i czekam cierpliwie, a dzień po upływie terminu przejmuję legalnie towar i nikt nie ma nic do tego 🙂 Edytowane 22 Sierpnia przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @WBB nie... raczej na pewno nie... 👍🏻 Myślę ze u mnie z pewnością jakieś leki po terminie by się znalazły...🤔😉 (żart... 🙈) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 22 Sierpnia 43 minuty temu, Lady Green napisał: Myślę ze u mnie z pewnością jakieś leki po terminie by się znalazły...🤔😉 (żart... 🙈) Jak słodkie to mogą być 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @WBB np. syrop lactulose jest całkiem słodziutki, jak miodzik. 😊 Można nim popić wszystko inne. 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia @Lady Green serio z 12 nic nie wyszło?Może jeszcze coś rusza... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @vego1989 serio... może jeszcze ruszą choć wątpię... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 23 Sierpnia No i @WymiataczMega zaginął po wczorajszych testach... 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Sierpnia @Lady Green witam serdecznie. Jestem ukontentowany 😊. Obydwa sorty robią piękną robotę 😅. O smaku niewiele powiem ale działanie 🤯👌 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 23 Sierpnia @WymiataczMega tylko tyle? Żadnych szczegółów? 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Sierpnia @Lady Green Kobra Kai do drugiej w nocy oglądałem 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 23 Sierpnia (edytowane) @WymiataczMega serio? Tak myślałam że bedziesz aktywny... ale w innych dziedzinach życia. 😅 Edytowane 23 Sierpnia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Sierpnia @Lady Green na weekend zostawiam deser 😈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach