WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia Wszystko spale bądź przetworze💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Sierpnia Dzień 94 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 18 Sierpnia @WymiataczMega od którego dnia kwitną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Sierpnia @Lady Green od 34-38 dnia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 18 Sierpnia @WymiataczMega ja bym im jeszcze chociaż tydzień dała... ale 🤐... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowerkaPro 6 Napisano 18 Sierpnia Ładne topki 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Sierpnia @Lady Green tak planuje zrobić. Kolejny weekend i tniemy 😎. Producent podaje dla Acapulco gold 60-70 dni. Dla Pineapple express 60-65 dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Sierpnia Rośliny po fryzjerze przygotowującym na ściankę 😎. Jutro dostaną ostatni raz wodę. Musiałem dołożyć kilka podpórek 💪. Wszystko po fryzjerze leci w masło 🤤. Pozdro 👊 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Sierpnia Spoko pulpeciki się porobiły 💚 . Jak Pineapple express będzie tak smakować jak pachnie i wygląda 🤤 będę ukontentowany 😉. Acapulco gold kompaktowa roślina o tłustych topach nie sprawiająca żadnych problemów podczas uprawy👌. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 19 Sierpnia 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 19 Sierpnia a to lubię sobie nie do zapalniczki tylko do puszki browara 0,5l porównywać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 19 Sierpnia @WBB nie lubię z puszki. Do flaszki biobizz 0,5l jutro zrobię 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 19 Sierpnia @WymiataczMega kiełkujesz już coś? 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 19 Sierpnia @Lady Green jeszcze nie wiem co 🫣. Nie kupiłem pestek. U ciebie jak sytuacja wygląda? Kiełkujesz? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 19 Sierpnia @WymiataczMega ...no... kiełkuje automaty. 😎 Zawsze mi się podobały te takie mini miniaturki u niektórych osób i zawsze chciałam mieć takie własne... 😊🙈 Jak nie teraz to kiedy...? 🤷♀️😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 20 Sierpnia Dzień 96 Witam. Rośliny mają się dobrze 😁. Wczoraj dostały ostatni dzień wodę. Lampa na 50%. Pozdrawiam 👊 @WBB bez puszki ale z butelką 😉 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Sierpnia Dzień 98 Siema. Po dokładnym zbadaniu 😉 trichomów na wszystkich pacjentkach , mogę stwierdzić że jest full mleko🥰 i gdzie nie gdzie bursztyn. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Sierpnia @WymiataczMega a testy już w końcu były czy nie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Sierpnia @Lady Green nie było 🫣🥲 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 22 Sierpnia @WymiataczMega sugerujesz się tylko tymi zdjęciami czy mikro tez uzywasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach