moonka 3,136 Napisano 14 Sierpnia @WymiataczMega zanim robilem ostatnia scinke to naszla mnie mysl. Sadzimy, pielegnujemy, dbamy, patrzymy jak rosna po czym dochodzimy do etapu, w ktorym wlasnie jestes i jest zachwyt. Ladnie wygladaja, elegancko pachna i ogolnie morda sie cieszy gdy otwiera sie boxa... a za kilka dni ✂️ i wszystko od nowa jak Syzyf🤣🤣🤣 gdzie tu sens, gdzie tu logika🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 14 Sierpnia @moonka pięknie to ująłeś 👍. Może i to żmudna praca😉 ale to kochamy 💚💚💚. Z pustego boxa to i Salomon słoików nie napełni 😅. 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 14 Sierpnia Ja obserwuje wasze forum już naprawdę długo, da się w tym zakochać... palisz swoje, widzisz jak rośnie i wiesz co palisz, ja osobiście mam dość już tego gruzu z.ulicy... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia @WymiataczMega jeszcze coś puchna, kiedy myślisz ciąć? Ja bym Im dal tak do 2tyg pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 14 Sierpnia @vego1989 tak myślę żeby 100 dni im pękło. Wtedy obserwacja trichomów i pomyślimy czy kosić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega pierdolniesz tu rekord Ziomek 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 15 Sierpnia @vego1989 po 50 gietów z jednej i będę zadowolony. Kiedy ja to wszystko przepale 😅 jeszcze sporo tematu mam słoikach ale samą indice. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 15 Sierpnia To słabe zdjęcie 😅 z według mnie najmniej dojrzałej dziewczyny. Trichomy wyglądają na mętne. Na reszcie wygląda to zdecydowanie lepiej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia Widac ze większość mleko, ale troche przezroczystego też jest. Najgorszy okres. Nic nie porobisz, wizualnie jedynie co sie zmienia to to ze roślina sie zjada ... I trzeba czekac:D a pewnie juz kusi zeby kiełkować nowe pechy :D, nastepne sezony? Auto? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 15 Sierpnia @paweuad haha dokładnie kusi😅. sezony będą następne. Automaty póki co na oucie tylko. @Lady Green jakie pestki zamawiać ? 😉Chcę zrobić ponownie 2 odmiany po 2 pestki 👊. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 15 Sierpnia Gdzie zamawiasz pestki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 15 Sierpnia @Mnich do tej pory z Barney's farm👍. Kolejne grow już skądś indziej raczej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega tia... a potem coś nie urośnie i powiesz że to moja wina. 😉 Sam wybieraj. W sative znowu celujesz? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 15 Sierpnia Ja ogólnie jestem za indicą, dla każdego co innego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega bierz Seed Junky 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) @WymiataczMega a Pan Pestka? Sprawdzone może przez Ciebie? Lub może kogoś stąd? Edytowane 15 Sierpnia przez Mnich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 15 Sierpnia @Mnich do mnie się odezwali ostatnio czy nie chce coś posadzić i dostałem pakiecik na testy, więc okaze się w kolejnym grow. Krowki które dorzucają do paczek są zajebiste to mogę powiedzieć 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 15 Sierpnia Właśnie zamówiłem coś stamtąd, to będzie na fr którą planuje zrobić gdy skończę to co teraz... ciekawy jestem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) @Lady Green oj tam 😅 teraz bym chciał jakieś ładne kwiatki haha max 20€ za pestkę. @Boczelli Dwie sztuki z przewagą sativy i dwie indyjki. Żeby równo dojrzewały 😁. Coś masz na oku? @Mnich mam stamtąd pestki ale jakieś automaty i czekają na swoją kolej. Edytowane 15 Sierpnia przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 15 Sierpnia @WymiataczMega ja to na oku mam dużo odmian, ale nie patrze czy to indica czy sativa, teraz to i tak wszystko to hybrydy sa, a dzialanie mozna samemu dostosować ścinając w odpowiednim momencie 🤷♂️ 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach