WymiataczMega 2,120 Napisano 25 Lipca @GrowIndoor15 spoko, zrobię to w weekend. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 25 Lipca Witam. Dziewczyny po zabiegach spa i fryzjerze😁. Dostały 2l wody z topmax 6ml/l i pierwszy raz PK z biotabs 5ml/l. pH 7 Dwie Acapulco gold z przodu mają 90cm z doniczką 30cm. Pineapple express najwyższa ma 130 z doniczką a druga 110 z doniczką. Z tyłu nie widać ale też jest sporo smakowitych pąków 😉💚 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 26 Lipca Dzień 73 Witam. Mało ruchu w relacjach więc jestem 😁. Rośliny znów mają sucho 🙆. Topy robią się masywne. Panny z tyłu te wyższe zaczynają się uginać od ich ciężaru. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 28 Lipca Siema. Jest niedziela 😎 więc wlatują fotki . Jeżeli uważacie że przesadzam z aktualizacjami dajcie znać 😅. Pozdrawiam 👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lipca Ładnie puchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 28 Lipca @Tatito są niewysokie więc pracuje nad ich objętością 😉haha. Dużo jedzą to i puchnąć powinny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 30 Lipca (edytowane) Dzień 77 Rośliny wyglądają na zdrowe, szczęśliwe...i non-stop głodne 🤦. Jedyny problem to kolonia ziemiórek. Jest ich w ciul! Nie chcę już niczym pryskać. Wymieniam tylko lepy . Edytowane 30 Lipca przez WymiataczMega 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 30 Lipca Wymieniłem lep w roślinie gdzie było najwięcej przyklejonych ziemiórek. Zobaczymy za dwa dni ile się złapie haha😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otlees 27 Napisano 30 Lipca @WymiataczMega Ilość ziemiórek spadła czy nadal lepy szybko się zapełniają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 37 Napisano 30 Lipca (edytowane) @WymiataczMega teraz robiłeś ostatniego fryzjera w ok 5 tyg. flo?Można na tym etapie kwitnienia?Bo moje są zarośnięte a nie wiem czy tak późno można jeszcze wyciąć trochę listków.Do którego tygodnia można je golić? Co do ziemiórek,mam ich mniej dużo mniej,zapodałem im nicienie 2 dni temu,wg opisu po ok. 10 dniach ma ich zacząć być mniej,zobaczę jak dziala.Koszt znikomy niecałe 30 zl. Edytowane 30 Lipca przez Kamehameha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 30 Lipca @Kamehameha grubszego fryzjera na flo robię do 3-4 tygodnia. Później ewentualnie jakieś poprawki😎. @Otlees teraz dziewczyny już śpią. Jutro skontroluje lepy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 31 Lipca Jednak wierzchnią warstwę ziemi spryskałem olejkiem neem. Na lepach zdecydowanie mniej ziemiórek 😁. Dodałem również gdzie nie gdzie tyczki dla obydwu pineapple express z tyłu. Dziewczyny łamią się od ciężaru szczytów 😎 Rośliny dostały po 1,5l wody z topmax 5ml/l, biotabs PK 5ml/l. pH 7,2. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,080 Napisano 31 Lipca @WymiataczMega ten olejek neem to nie był dobry pomysł. Ziemiorki na tym etapie juz by nie zaszkodziły, za to po tym zabiegu susz moze byc trujący... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 31 Lipca @Boczelli delikatnie wierzch spryskałem i to znikomym stężeniem. Dodałem jeszcze mydło 😅. Nie powinno zaszkodzić. Nie lałem w korzeń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Sierpnia (edytowane) Dzień 80 Rośliny spragnione dostały jeść. Znowu miały sucho. Ziemiórki nadal grasują ale jest ich mniej. Mój lipny, delikatny oprysk nie zadziałał. Pozdrawiam 👊 Podoba mi się odmiana pineapple express. Pąki mniejsze od np acapulco ale zbite, ciężkie i mega oszronione. Przypomina odmiany cali. Edytowane 2 Sierpnia przez WymiataczMega 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Sierpnia 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Sierpnia Będzie trochę popcornu. Pójdzie cały w masło 🤤 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 4 Sierpnia Wapek Arizer solo 2 😅 do porównania wielkości szczytów. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 5 Sierpnia Dzień 83 Witam. Dziewczyny zaczynają mniej pić. Dostały po 1,5l. Aromaty wydobywające się z namiotu są mega apetyczne🤤👌. Kwitną już siódmy tydzień. Pozdrawiam 👊 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 5 Sierpnia Karmisz czy już sama woda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach