WymiataczMega 2,120 Napisano 1 Lipca @Boczelli tak zrobię 👍. Jakaś masakra z nią jest. Jestem ciekaw co z niej wyrośnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 2 Lipca Witam. Nie mam do dziewczyn siły. Rosną w cały świat 😅. Może taki ich urok 💚. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 589 Napisano 2 Lipca @WymiataczMega dobrze rosną szczyty sie tworzą 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Lipca Dzień 50 Kolejny dzień, kolejne zdjęcia 😉. Najwyższa roślina niewiele sobie robi z obecności lampy zaraz nad głową 😅. Dalej idzie w górę. Liczę na to że zaraz przystopuje wzrost. 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,063 Napisano 3 Lipca @WymiataczMega połam jej nogi, zobaczymy czy dalej jej się będzie chciało rosnac 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Lipca @Boczelli zastanawiam się co zrobić 🤔 póki co podstawie coś pod resztę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 3 Lipca @WymiataczMega nagnij najwyższe szczyty do boku . powinno pomóc;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 5 Lipca Dzień 52 Witam 👊. Rośliny dostaną dzisiaj pierwszą porcję topmax. Największa z nich jest karmiona indywidualnie. Dostanie z dobrej woli Pana 😎 solidną porcję grow. Zdecydowałem się na taki manewr gdyż jest jaśniejsza od pozostałych. Z fartem 👊 Dodam jeszcze tylko że najwieksza pineapple 🍍 jest dwa razy większa od pozostałych. 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 5 Lipca Podoba mnie się to lst 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 5 Lipca (edytowane) @Adi_ejol bytu żeby miało rację, topping najpierw trzeba zrobić 😉 Edytowane 5 Lipca przez WymiataczMega 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Lipca Witam. Wyrównałem trochę rośliny. Przydały się stare bitumiczne krążki na sztangę 😉. Piją co drugi dzień po 1,5 l (mutant pije 2). Łapcie kilka fotek. Pozdrawiam 👊 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 8 Lipca Dzień 55 Rośliny dostały po 2 litry wody z bloom i oczywiście topmax. Ładne szczyty zaczynają się formować 🤗💚. 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 9 Lipca Siema. Najedzone bestie pięknie się prezentują 💚. Na dniach w planach ostatni fryzjer. Wtedy kolejna aktualizacja. Zwolnię trochę bo was pewnie męczę 😉. Haha pozdro 👊 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 10 Lipca Witam. Sorry że tak długo musieliście czekać 😁. Popcorn i część liści usunięta. Więc teraz pozostaje tylko karmienie i doglądanie 🥲. Nudyyy 😉 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 11 Lipca Parę zdjęć kwiatów. Zobaczcie jaką jest różnica w wysokości panienek. Wysokość donicy plus to co wystaje nad pozostałe. Szykuje się dużo palenia haha 💚💚💚 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Lipca Dzień 59 Wiele się nie dzieje 😅. Zaczynam zwiększać pH. Dostają po 1,5l wody z bloom i topmax. 2 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca Wyglądają bardzo zdrowo będzie sporo palonka 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Lipca @Tatito moje pierwsze uprawy nie wyglądały tak kolorowo. Ziomek jak zobaczył moje rośliny to myślał że sztuczne😅. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca Teraz, WymiataczMega napisał: @Tatito moje pierwsze uprawy nie wyglądały tak kolorowo. Ziomek jak zobaczył moje rośliny to myślał że sztuczne😅. Naprawdę ładne sztuki 😄 jak możesz to proszę dopisuj dawkowanie nawozów, bo chętnie bym poczytał czego i ile im lejesz 😄 Dajesz im coś z poza listy nawozów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 12 Lipca @WymiataczMega Od azotu się świeciły? 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach