WymiataczMega 2,320 Napisano 9 Czerwca @Adi_ejol tak słyszałem. Osobiście się nie przekonałem i żeby tak zostało😅. Mam nadzieję że to geny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 11 Czerwca Dzień 28 Witam.Jednak zrobiłem lst 😎. Panny dostały po 1,5 litra wody z bio grow i calmag. 1-2 dni i lecimy flo. Aha, Uzupełniłem ziemię w doniczkach. Rośliny wyglądają jakby ktoś w nich leżał 😅. 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Czerwca 14 minut temu, WymiataczMega napisał: Rośliny wyglądają jakby ktoś w nich leżał Uważaj bo mnie ostatnio tak spanie zmogło, że ryjem bym po ścianie się przetarł. Ale zdążyłem wyrównać lot podczas pikowania. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 11 Czerwca @WBB było powiedzieć bym cię na kanapie ulokował a nie ładować się do boxa 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Czerwca @WymiataczMega myślisz, że to ja tam mogłem lądować? Hmmmm.... nie zaprzeczę bo znowu mało pamiętam 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 12 Czerwca Dzień 29 Witam. Rośliny ładnie się rozłożyły 👍. Jutro flip 🙃 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 13 Czerwca Dzień 30 Przełączyłem na 12/12👍. Dostały ostatni raz duże ilości bio grow i calmag. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 15 Czerwca Dzień 32 Witam. Rośliny drugi dzień na indukcji. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 15 Czerwca (edytowane) @WymiataczMega to zaraz się zacznie. 🙂 Nie wiem jak często zaglądasz do namiotu ale jesli chodzi o acapulco to ja przy każdej wizycie gołym okiem zauważałam różnicę. 👍🏻 Aaaaa... i obserwuj bo ja chyba w 2 czy 3 dniu indukcji zauważyłam już preflowery i raczej to nie była moja zasługa tylko genów. 👍🏻 Edytowane 15 Czerwca przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 15 Czerwca @Lady Green zdecydowanie podoba mi się jak idzie 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 17 Czerwca Dzień 34 Nadal indukcja. Na jedną z roślin spadł filtr i złamał szczyt😅. Przykleiłem go na izolację haha 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 19 Czerwca Dzień 36 Siemanderko 😉 Zmuszony byłem poprawić LST. Jestem przeciwny wszelkim manewrom na indukcji. Liczę że wyjdzie to na dobre 🤞 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 19 Czerwca @WymiataczMega oj tam oj tam. Ja przed chwila zrobilem fryzjera w 6 tygodniu flo😅 czasami trzeba zaryzykowac zeby osiagnac pozadany cel😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 19 Czerwca @moonka liczyłem że już będą na flo jak to będę robił. Teraz indukcja może się przedłużyć i większe ryzyko jajec👎. Zobaczymy 😎😅 Generalnie jedna pineapple express ta z lewej z przodu to ciekawy przypadek. Robiłem jej topping już x razy a ona dalej prześciga wzrostem pozostałe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 20 Czerwca @WymiataczMega ale masz tam busz. Mogłeś się wstrzymać kilka dni z tym wyginaniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 20 Czerwca Nie rób za dużo takich akcji bo później trudniej znaleźć przyczynę jajec 🙂 Ja też dwa razy otwierałem namiot bratu podczas nocy mówiąc, że tak nie można. Powiedział, że pierdolę a on musi popodziwiać jak rośnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 20 Czerwca @Lady Green @WBB już po herbacie 😅. Wcale tak mocno się nad nimi nie znęcałem. Tak okrutnie wyglądało to na fotkach 😇. Mój pedantyzm dał o sobie znać 😅. Wszystko musi być równiutko haha 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 20 Czerwca Mały update. Powiększyłem delikatnie przestrzeń dzięki patentowi innych userów😉👍 zawsze parę centymetrów do przodu. Muszę na bieżąco ogarniać bo robi się gęsto 😎 Już słychać jak druty od lst się prostują 😅 rośliny zbierają się do wystrzału 🔥👌 Zdjęcie liścia bez lampy. Staram się żeby dobrze nabite azotem wjeżdżały na flo 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 22 Czerwca Dzień 39 Panienki pokazują oznaki kwitnienia. Najwyższy czas ponieważ muszę zredukować ich objętość ✂️✂️✂️. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 23 Czerwca Dzień 40 Witam w słoneczną niedzielę 👊. Po dziesięciu dniach indukcji wszystkie rośliny pokazały preflowery 🤗 🥰. Idealnie się zgrały 👌. Czekam trzy, cztery dni aż urosną trochę w górę i robię fryzjera😎 Warunki w boxie 👌😉. Wymiana filtra mi się szykuje. Pozdrawiam 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach