WymiataczMega 2,167 Napisano 12 Maja Witam. Box- 60x60x180 firma nieznana Lampa- mars hydro ts1000 + na flo bp1000(100w) Mieszak x 2 Wyciąg z filtrem Ziemia allmix od biobizz + mikoryza Nawozy biobizz (root juice, bio grow, bloom i topmax) Trening jaki planuje to topping i lst. Weg raczej krótki 20-30 dni Jedna przesiadka w doniczki 30x30 nie wiem ile litrów 🤷 Jedna Acapulco zrobi out😉 3 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 12 Maja Będzie obserwowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 12 Maja @Boczelli myślałem że fotorelke zrobię na nowej lampie. Niestety nie udało się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 12 Maja @WymiataczMega przeciez ts1000 jest idealny do 60x60 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 598 Napisano 12 Maja @WymiataczMega czekałem aż wstawisz jakąś fotorelacje, tak to tylko foty wrzucałeś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 12 Maja @szamayo haha a więc proszę 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 14 Maja @WymiataczMega I jest nasz wymiatacz w pierwszej relacji 🙂 Powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 14 Maja Siema. U roślinek wszystko gra👍. Uzupełniłem ziemię w doniczkach 👊. Ziemię spryskuje wodą z dodatkiem root juice. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 14 Maja @WymiataczMega Lecisz mistrzu, pokaż jak to się robi 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,010 Napisano 14 Maja @WymiataczMega a ja właśnie przed chwilą testowałam acapulco. 🙂 Jak dla mnie działanie super, smak tez... ciekawy. 👌🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 14 Maja @Lady Green a więc pięknie 👍. Szukałem jakiejś sativy, zobaczyłem u Ciebie jak rośnie i wybór padł na Acapulco. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 15 Maja Dzień 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 18 Maja Dzień 4 Temperatura 26°-29°C Wilgotność 60-80% Rośliny spryskiwane są wodą z wyregulowanym pH+ root juice . 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 23 Maja Dzień 9 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 26 Maja Dzień 12 Na tygodniu planuje ulokować je w docelowych doniczkach. Korzonki zaczynają wychodzić dołem doniczek 👊 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 598 Napisano 26 Maja Nie ma się do czego przyjebać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 29 Maja Dzień 15 Dziewczyny miały mieć przesiadkę lecz zabrakło ziemi 😅. Gdy przyjdzie ziemia zrobię up jak to będzie docelowo wyglądać.W doniczkach jest allmix z mikoryzą. Jedna Acapulco wkrótce robi out . 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,010 Napisano 29 Maja @WymiataczMega uśmiercić ją chcesz? Weź ją chociaż na balkon albo na parapet... 🙄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 29 Maja @Lady Green taki "pech" wszystkie ładne, zdrowe 🤷.pójdzie do lasu nieopodal. Już mam automaty na balkonie 😅. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,167 Napisano 31 Maja Dzień 17 Roślinki mają się dobrze. Jutro czeka je topping. Dostają wodę (6,2 pH) z root juice. Temperatura 26-32°C, wilgotność 60-90%. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach