Kumpel 55 Napisano 12 Czerwca Mądrego to i miło posłuchać 👌 @Boczelli a jak postąpić teraz z wilgocią? Zbijać do tych 40%-50%? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 12 Czerwca @Kumpel tak wilgotnosc 40-50% i mozesz troche podkrecic moc lampy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Czerwca to już czas na fryzjera ? Czy zostawić aż zaczną fest kwitnąć i wtedy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 13 Czerwca @Kumpel ale po co fryzjer? Co ty chcesz tam wycinac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Czerwca Myślałem od spodu poskubac, żeby nieco przerzedzić i dlatego pytam. A wiadomo kto pyta nie błądzi 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano 13 Czerwca @Kumpel przeciez one nie sa wogole zarosniete🙂 nic nie wycinaj bo tylko im zaszkodzisz🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 16 Czerwca Witam i przychodzę z kolejnymi pytaniami, od jutra zaczyna się drugi tydzień jak kwitną i pytanie czy to juz czas zapodac pk? Jak tak to ile i jak często należy lać? Lampa ok 35cm od szczytów i moc 75% Myślę że podkrece moc lampy na 100% tylko na ostatnie 2 tyg, dobry pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,175 Napisano 17 Czerwca @Kumpel mozesz juz chyba podawać, jakie masz to pk? 100% lampy zostaw na później. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 17 Czerwca @Lady Green a w jakiej ilości i jak często? Pk mam takie, producent zaleca 1ml na 2 litry, a cały grow leci na biotabsach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,175 Napisano 17 Czerwca @Kumpel nie znam tego pk, daj tyle co zaleca producent, możesz ewentualnie zacząć delikatnie od połowy dawki. Częstotliwośc tez tak jak podaje producent. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 17 Czerwca @Lady GreenTak zrobię 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 24 Czerwca Dzień 42 Wczoraj dostały orgatrexu i bactrexu od biotabs,zgodnie z zaleceniami producenta. Lampę podniosłem trochę bo jedna się wyciągnęła strasznie i przełączyłem na 100% mocy. Dziś zajrzałem i takie kwiatki wychodzą. Podejrzewam niedobór pk albo lampa za mocno. Co wy na to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 24 Czerwca Trochę wcześnie na 100% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 24 Czerwca Tak myślałem, do 80%, wierzę że duża krzywda się nie wydarzyła i odbiją jak powinny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 25 Czerwca Trzeba tych liści trochę poskubac czy zostawić jak jest? 😅🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 26 Czerwca @Kumpel to zależy czy celujesz w wyłącznie szczyty, jeżeli nie to wiatraki tnij te które przysłaniają. Widzę że masz tam gęsto, więc albo wycinasz dół albo tniesz żeby był prześwit, albo to i to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 29 Czerwca @Boczelli jak często należy podawać pk? Na opakowaniu zaleca się raz w tygodniu, 2 tygodnie temu dałem i tydzień temu też. Podawać aż do zbiorów? W poniedziałek zaczyna się 8 tydzień życia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 29 Czerwca @Kumpel zaleznie od zapotrzebowania ale zazwyczaj co drugie lub co trzecie podlanie prawie do zbiorow bo 2 tyg przed scinka sama woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano 30 Czerwca @Kumpel @Boczelli zazwyczaj co drugie podlanie ale czasami sytuacja wymaga czestrzego lania. Ja np obecnie leje pk przy kazdym podlaniu i to w konskich dawkach a roslinom ciagle malo i malo😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 30 Czerwca @Boczelli @moonka pojawiły się takie plamki dosłownie na 2-3 liściach, wydaję mi się że to mały deficyt K . Kopsne jutro pk przy podaniu i zobaczę co się stanie 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach