Lady Green 2,129 Napisano 28 Maja (edytowane) @PogromcaBaobabow na necie sobie znajdziesz tez inne i lepszej rozdzielczości. Edytowane 28 Maja przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja Ta jest też fajnie czytelna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Lady Green @Leniwiec dziękuję takie dawki jak podają czy połowę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja 4 minuty temu, PogromcaBaobabow napisał: @Lady Green @Leniwiec dziękuję takie dawki jak podają czy połowę ? Ile mają ? W jakiej są ziemi ? Liga mix czy all mix ? Dostawały coś do tej pory ? SOry ale nie chce mi się czytać całego tematu a dopiero się tu goszczę powoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Leniwiec właśnie ziemia taka https://www.amazon.de/-/pl/gp/aw/d/B08J8YVR4R?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image nic więcej nie dostawały a jedna ma miesiąc jedna 5 dni i jedna 13 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja (edytowane) 2 minuty temu, PogromcaBaobabow napisał: @Leniwiec właśnie ziemia taka https://www.amazon.de/-/pl/gp/aw/d/B08J8YVR4R?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image nic więcej nie dostawały a jedna ma miesiąc jedna 5 dni i jedna 13 dni Ja bym dał całą dawkę zgodnie z wiekiem rośliny. Tym co mają 5 dni i 13 dni nie dawał bym nic do miesiąca. Edytowane 28 Maja przez Leniwiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Leniwiec tymi czarnymi czy białymi kroplami się sugerować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja Teraz, PogromcaBaobabow napisał: @Leniwiec tymi czarnymi czy białymi kroplami się sugerować ? Czarnymi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Leniwiec mam grow Bloom i max czyli każde podawać ? @Leniwiec czyli 2 ml z jednego 1ml i z dwóch po 0,5 si ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja 3 minuty temu, PogromcaBaobabow napisał: @Leniwiec mam grow Bloom i max czyli każde podawać ? @Leniwiec czyli 2 ml z jednego 1ml i z dwóch po 0,5 si ? Biobizzem żeby zrobić krzywdę to trzeba by dawki ze trzy razy przekraczać. Bloom to jest na fazę kwitnienia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Leniwiec to czyli Maxa i grow podawać teraz na ta miesięczną tak ? 1,5 ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja 16 minut temu, PogromcaBaobabow napisał: @Leniwiec to czyli Maxa i grow podawać teraz na ta miesięczną tak ? 1,5 ml tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Leniwiec dzięki a to na kwitnięcie kiedy jak już się zrobią szyszki większe czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja (edytowane) 55 minut temu, PogromcaBaobabow napisał: @Leniwiec dzięki a to na kwitnięcie kiedy jak już się zrobią szyszki większe czy jak ? Poczekaj jeszcze z tydzień. I zacznij podawać. Ja to daje jak już zakwitną tak gdzieś od drugiego tygodnia kwitnienia. Edytowane 28 Maja przez Leniwiec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja Jeszcze pytanie tej co stresuje co następnie mam z nią zrobić ? Ona już do końca ma być tak przybita czy później ją zluzować jakieś tipy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Maja @PogromcaBaobabow do konca 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @Boczelli to wyślę zdjęcie za chwilę tej co jest blisko topingu i będę potrzebował rady kiedy ja stresować żeby nie zrobić takiego błędu jak z tą. Dzięki że tak służysz pomocą to się ceni 🫡 @Boczelli ciąć to co wyszło czy czekać na 4 ? 🤪 @Boczelli i co ona ma takie sflaczałe liście nie od wiatraka przypadkiem ? Bo on z wentylatorem chodzi 24/7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 28 Maja @PogromcaBaobabow ja mniej wiecej w polowie flo sciagam niektore druciki bo i tak juz w niczym nie pomagaja. Wczoraj np pozdejmowalem kilka, ktore byly bo byly i jedynie przeszkadzaly w podaniu nawozow. Co do tej malej to poczekaj jeszcze az troche podrosnie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 28 Maja @moonka a nawóz jak leje to to okola łodygi czy jak bo też niewtajemniczony jestem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja a ludzie różnie podlewają raz z lewej raz z prawej, ja np. leje po całej donicy jak wleci tak wleci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach