PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli z tego nie wychodzi przypadkiem męska ? W ogóle co tek szybko pojawiły się włoski to jest ta co leży na glebie… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja @PogromcaBaobabow a jak im swiecisz? Ile dni ma? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,366 Napisano 27 Maja @PogromcaBaobabow to automat tak? Będzie niski. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli @WymiataczMega no tak jak mówiłeś 25% 18h ona kilka dni jest w boxie a ma równy miesiąc dzisiaj i automat 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja @PogromcaBaobabow no automaty tak zaczynaja kwitnac okolo 30 dnia. Teraz widzisz ze chujowy start odbija sie na calej uprawie. Gdyby to byl sezon to dalbys mu podrosnac i dopiero pozniej zmusil go do kwitniecia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli no właśnie brałem automaty żeby się wdrożyć potem będę brał normalne nasionka mam jescze 2x Gorilla i 6x lemonade purple zobaczymy co z tego będzie następne mają lepiej bo od startu w namiocie więc powinno być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja (edytowane) @PogromcaBaobabow powinienes zrobic na odwrot. Popelniles typowy blad poczatkujacych wybierajac auto na poczatek, ale nie dziwie sie bo to w duzej mierze wina producentow i ich marketingu. Do nauki sie bierze sezony. Automaty nie wybaczaja bledow co widac po twojej roslinie. Kolejna uprawa bedzie lepsza jesli wyciagniesz wnioski 👍 Edytowane 27 Maja przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli dzięki twoim rada już się dużo nauczyłem każdy tu chętnie pomaga więc pod nadzorem osób które robią to dobrze powinno być tylko lepiej ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli powiedz mi jescze bo mam 2x Gorilla i 6x lemonade i w namiocie 3 które rosną i czwarty który nie rośnie coś długo wychodzi i się zastanawiam czy nie zasadzić któregoś nasiona które mam kupione czy lepiej poczekać zwolnić namiot i zasiać 4 na raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja (edytowane) @PogromcaBaobabow no najlepiej wrzucac wszystko na raz, ale jak nie bedzie duzej roznicy w wieku (max 2tyg?)i wszystkie to automaty to mozna dolozyc. Edytowane 27 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli no będzie różnica ponad miesiąca wtedy to może rzeczywiście zostawię bo ja też nie wiem co jest w tych nasionach co są obecnie w namiocie bo to był prezent więc masz rację wyhoduje to do końca i sobie posadzę 3x lemonade 1x Gorilla i wtedy myślę że z waszą pomocą ładnie mi urosną 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli jescze pytanie odnośnie toppingu 3 czy 4 piętro jej wyciąć bo zawsze pozbywałem się 3 tu już 3 piętro rośnie chyba że jakoś inaczej to liczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja @PogromcaBaobabow slabo widac, ale chyba ma 2 pietra. Jest jeszcze za mala na topping ile ma dni? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli właśnie ja tak namieszałem że ciężko stwierdzić ona może mieć z dwa tygodnie nawet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja @PogromcaBaobabow kurde slabo ci rosna te roslinki. One sa od poczatku w boxie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli no nie nie one były na balkonie i w kuchni przekładałem je żeby jak najdłużej słońce miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 27 Maja (edytowane) @PogromcaBaobabow no bo jak na 2 tyg to malutka jest. Nie wiem czy wssystkie ci takie lipne nie wyjda jak ta z LST przez to trzymanie na balkonie na poczatku Edytowane 27 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 27 Maja @Boczelli czekaj zobaczę w wątku ile ona może mieć zaraz ci napiszę @Boczelli12 dni minęło od tego momentu @Boczelli i kaskader jest 22 urodziny @Boczelli dobra będzie lepiej może będzie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 28 Maja @Boczelli powiedział byś mi kiedy je nawozić i jescze czym jutro przychodzi ten zestaw w 3 paku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,359 Napisano 28 Maja @PogromcaBaobabow tutaj gdzies ktos wstawiał spoko tabelke od biobizza jak nawozic, chyba @ANGEL 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach