szamayo 622 Napisano 15 Maja @PogromcaBaobabow co ty 6h to może mieć nocy a nie dnia:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo no pod lampą ja trzymam 24/h wcześniej była 18 ale to niech będzie dalej pod lampą a reszta na balkon tyle ile będzie mógł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 15 Maja @PogromcaBaobabow to rzeczywiście słaba ta lampeczka jak świeciłes 24h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo znaczy 24 to od jakiegoś czasu dopiero ale ta lampa to jakieś chińskie gowno dwie są one kosztowały jakoś 40€ po prostu jak pojawia się boxy to wezmę i zamówię 4 nowe nasiona a te komuś dam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo proszę cię jescze o odpowiedź mogę wsadzić 4 krzaki do boxa 70x70x160 ? Doniczki 20l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 15 Maja @PogromcaBaobabow ja mialem 4 krzaki w boxie 50x50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo czyli nie szkodzi im nic ? I lampa ts1000 na nie styknie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 15 Maja @PogromcaBaobabow od jutra startuje z nowym boxem 40x40 w nim 3 krzaki @PogromcaBaobabow wiem że ta lampa jest dobra na namiot 60x60 a czy na 70x70 będzie ok to musisz sprawdzić w necie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo znaczy ja mogę wsiąść 60x60 bo chodzi o to że się na stanie pojawiły a 70 chciałem bo zostanie te 10cm zapasu @PogromcaBaobabow @szamayo sorka pomyłka w 60 jest 100w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 15 Maja @PogromcaBaobabow zależy jak szerokie donice będziesz miał, konopie wolą bardziej długie donice niż szerokie, a to ile chcesz mieć luźnego miejsca to już twoja indywidualna sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo doniczki te @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 15 Maja @PogromcaBaobabow Lo kurwa, ale bydle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 Maja @szamayo spokojnie trzymam go 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 24 Maja Dobra myślę że można kontynuować 😅 a więc tak kilka pytań bo nie wiem jak teraz to pogodzić ponieważ każda roślinka jest w innym stadium lampa 50cm nad najwyższa roślinka ma 75% mocy ustawione i czy wentylator mieszający jest dobrze ustawiony drlikatnie nimi kołysze i jednej w prawym górnym rogu robiłem lst ale jak się okazało za szybko i stwierdziłem że ja już zostawię w spokoju dzięki za rady ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,371 Napisano 24 Maja @PogromcaBaobabow ta najwieksza utnij w polowie i zrob lst. Obniz wtedy lampe I zmniejsz moc. Daj jej tez calmagu bo juz niedobory wywala. Inaczej tego sensownie nie rozwiązesz bo jest miedzy nimi za duza roznica. Swoja droga to chyba nie automat skoro jeszcze nie kwitnie. Druga opcja to wywalic tego najwiekszego habazia I zajac sie nowymi roslinkami porzadnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 24 Maja (edytowane) @Boczelli w sensie ona miała topping to teraz te dwie odnogi o połowę skrócić ? Te właśnie chce doprowadzić do końca kupić nawóz i zacząć z nasionami które wiem czym są bo mam 4 nowe sztuki @Boczelli może on sam nie wie co mi dał 😅 to co wbić ja w 12/12 ? I zobaczyć co się będzie działo ? Edytowane 24 Maja przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 24 Maja (edytowane) @Boczelli czyli podsumowując tu ją przyciąć jak na zdjęciu i te dwie odnogi odciągnąć w przeciwnych kierunkach dobrze rozumiem ? Edytowane 24 Maja przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 24 Maja W dniu 15/05/2024 o 20:03, szamayo napisał: @PogromcaBaobabow ja mialem 4 krzaki w boxie 50x50 podobnie 50x50 na 140 i dalo się. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 622 Napisano 24 Maja @Cykacz wszystko się da, ja teraz próbuje 4 krzaki na 40x40 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,371 Napisano 24 Maja (edytowane) @PogromcaBaobabow jeszcze nizej. Ale ogolnie wyjebanie jej albo odstawienie w rog I zajecie sie malymi by bylo lepszym rozwiazaniem Edytowane 24 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach