czanczanek 278 Napisano 7 Maja Witam Wszystkich, zakładam nowy temat wraz z nową uprawą. Rośliny mają 6 dni aczkolwiek odmiana Jack Herer odstaje od pozostałych jak widać ale rośnie swoim tempem. Box 180/80/180 Oświetlenie Mars Hydro TS1000 150W Nawozy Biobizz wszystkie jakie tylko są dostępne Swiatlo świeci 18/6 40 cm nad roślinami na mocy 25% Zauważyłem, że na Ak420 zaczęły pojawiać się jakieś biale przebarwienia nie wiem co jest przyczyną, podlałem w drugim dniu po 150 ml wraz z RootJuice od Biobizz i tak to wygląda na ten moment 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Maja 2 godziny temu, czanczanek napisał: Nawozy Biobizz wszystkie jakie tylko są dostępne tylko nie przeholuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Maja @Kibic ok, staram się zawsze nie przeginać ale wiadomo jak to nie raz wychodzi:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,350 Napisano 7 Maja @czanczanek ja sezony do nawozów od drugiego tygodnia przyzwyczajam😉 jedynie root od nasiona dostają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Maja @WymiataczMega no ja tak samo tylko Root podałem nic wiecej tak do tez od drugiego przy 1 uprawie dawałem nawet od 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Maja Z tego to chyba nic nie będzie ponad tydzień i stoi kółkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,330 Napisano 12 Maja @czanczanek nie podlewaj kilka dni i zobacz czy ruszy, jak nie to do wyjebania 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja Też ruształem z Jackami tylko z automatami z moich obserwacji wynika że Jacek potrzebuje ciemności przez pierwsze swoje dni aby się rozwinąć i potem niewielka ilość światła inaczej robią się karłowate na 6 pestek kiełkowalnych finalnie przeżyła mi jedna chyba tylko dlatego że jebłem ją boom boom sprejem i teraz idzie jak szalona. Masz tu efekt zbyt dużego światła na początku. Ja bym wymienił tego Jacka na Twoim miejscu szkoda czasu na niego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Maja Z podlewaniem to i tak robię dłuższy odstep czasu bo w boxie mam 70% wilgotności żeby się dobrze rozwijały i np, podleje w pon i dopiero w czwartek bo mokro mają cały czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 13 Maja @czanczanek możesz zmniejszyć dawkę wody jeżeli mówisz, że mają mokro cały czas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 13 Maja @szamayo po 300 dałem teraz ale zmniejszę do 150 chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 13 Maja @czanczanek no musisz próbować, roślinki masz nieduże jeszcze to i zapotrzebowanie proporcjonalne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Maja (edytowane) Tak mniej więcej wyszło mi LST mają 3 tydzień już, i takie szybkie pytanko poradzicie ile trzymać na wegu tak żeby było nie za długo nie za krótko? Bo ostatnio nie pamiętam ile trzymałem, i chciałem poznać wasze oponie na temat wega Edytowane 23 Maja przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,330 Napisano 23 Maja @czanczanek mozesz trzymac ile chcesz, zalezy co chcesz osiagnac. Ja bym jeszcze co najmniej 2 tyg wegowal 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Maja @Boczelli o właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem:) potrzymam jeszcze z 20 dni i przelacze swiatlo dopiero, tylko czy nie będę zbyt małe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,330 Napisano 23 Maja @czanczanek pokaz fote za 20dni to ci powiem 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 23 Maja @Boczelli spoko 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach