Juras80 291 Napisano 29 Kwietnia 2024 Witajcie wariaty. Dziś zrobiłem fryzjera w 7 dniu od flipa. Stresuje się czy nie przesadziłem z tym wycinaniem. Zastanawiam się czy nie dać im dodatkowego tygodnia na weg. Co myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia 2024 @Juras80 możesz dać im odetchnąć po fryzjerze, dlaczegonone takie smutne?podlabys... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano 30 Kwietnia 2024 @Juras80 mogles poczekać z tym fryzjerem az zaczną kwitnąć. Wg mnie powrot na weg to bedzie dodatkowy stres, nie ma sensu... no ale moze ktos mądrzejszy wie lepiej i się wypowie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,660 Napisano 30 Kwietnia 2024 @Juras80 nie robi sie fryzjera na idukcji. Teraz moga Ci hermic i jajami sypac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 291 Napisano 30 Kwietnia 2024 3 godziny temu, vego1989 napisał: @Juras80 możesz dać im odetchnąć po fryzjerze, dlaczegonone takie smutne?podlabys... Po 24h mają się lepiej. Jak mówią mechanicy. Teraz pozostaje jeździć obserwować 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 291 Napisano 4 Maja 2024 Jedna roślina nie kwitnie choć to 12 dzień. W ogóle jest strasznie skarłowaciała i sałata się robi z niej choć lampa jest wysoko. Trochę mnie to martwi. Zastanawiam się czy w ogóle zakwitnie. W boxie 2 mam znowu 3 jeszcze w stadium weg dziś planuje zmianę światła ale najdziwniejsze jest ze pomimo 18h światła ona już pokazała płeć. Jest to normalne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,660 Napisano 4 Maja 2024 @Juras80 pierwsza karzel, a druga moze byc auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 291 Napisano 4 Maja 2024 @Boczelli Wątpię w to auto bo są w 7 weg już by dochodziły powoli a one tylko pokazały płeć i lecą w górę cały czas. Może to przez przejścia bo na początku łodygę na pół rozerwałem przy treningu. może to był taki szok że roślina zakwitła. Ale To tylko moje teorie 6 minut temu, Boczelli napisał: @Juras80 pierwsza karzel, a druga moze byc auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,660 Napisano 4 Maja 2024 @Juras80 moze tez byc od szoku 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach