Adi_ejol 470 Napisano 7 Lipca 24 dzień kwitnienia tej pani 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 7 Lipca Siemanko, polecam Ci biobizz i mocniejszą lampę 😊 wcześniej ćwiczyłam trochę i to mój pierwszy namiot na lepszym sprzęcie 😊 21 dzień kwitnięcia 😊 Są trochę opadnięte, bo zrobiłam im fryzjera przed podlewaniem 😅 Ciekawi mnie, ile materiału wpadnie? 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Lipca @Paulina 6364 co ma niby lepszego włożyć do takiego malego boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 7 Lipca @Boczelli miałam 3 roślinki i lampę 150W. Ona ewidentnie nie dawała rady. Gdy zmienilam lampę na mocniejszą, od razu ruszyły. Masz rację, nie zauważyłam wymiaru 🙈 wybacz 😅 @Boczelli wiesz może, czy mogę założyć siatkę podczas kwitnięcia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Lipca @Paulina 6364 lampe dobiera się do metrazu boxa, a nie ilości roślin. 150W na 0.36m2 to więcej niż wystarczajaco 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 7 Lipca @Boczelli moje żółkły przy 150W 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Lipca @Paulina 6364 no to nie od swiatla żółkły... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 7 Lipca @Boczelli możliwe, nie jestem specjalistą 😆 jednak teraz nie żółkną, a prowadzę je na tych samych produktach, tylko z inną lampą 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 7 Lipca @Paulina 6364 nie narzekam na światło xD, a co do nawozów to pisałem wyżej, 2 z 3 roślin idą jak należy, przy tej jednej ja się trochę zajebalem w akcji, więc w ogólnym rozrachunku jestem zadowolony z biotabs 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 7 Lipca @Adi_ejol czyli moje błędy 😆 sorry za wprowadzenie w błąd 🙈 śliczny krzak 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 8 Lipca @Paulina 6364 no ostatnio nie jest taki śliczny ale to nic związanego z oświetleniem haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 8 Lipca Koniec głodówki - roślina nr2 dostała szame, narazie tylko 0,5L (+10ml orgatrex, 5ml pk5-8, 3ml calmag) bo czułem, że doniczka jeszcze swoje waży. Pozostałe dwie dostały również po 0,5L +3ml calmag bo zauważyłem jaśniejące liście, poprawcie mnie jeśli się mylę. Mam pytanie, usuwać tej najbiedniejszej najbardziej uschnięte liście? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 8 Lipca Usuwaj bo to ryzyko pleśni tylko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 8 Lipca Uschnięte tnij i tak same prędzej czy później odpadną a to już może podlecieć plechą🤧 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 8 Lipca @WymiataczMega a jakieś małe kwiaty co będą i tak popcornem? Już jest 4 tydzień flo albo 5 xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 8 Lipca @Adi_ejol Jak wcześniej nie zrobiłeś to tnij teraz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 8 Lipca @Adi_ejol nie dawaj calmagu razem z innymi nawozami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 8 Lipca @Boczelli może dlatego tak kiepsko rośliny pierwiastki przyjmują?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 8 Lipca (edytowane) @WymiataczMega ja gdzies pisalem w tym temacie wczesniej zeby dawac na zmianę lub oprysk jednym, a drugie w korzeń Edytowane 8 Lipca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 8 Lipca @WymiataczMega pierwszy raz tak dałem, więc to nie to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach