Boczelli 3,317 Napisano 29 Czerwca @Adi_ejol dobrze przycięte, ale glodne się robia fest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 29 Czerwca Daj im jeść! 😎 Haha xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 29 Czerwca @WymiataczMega @Boczelli Jedna dostała wczoraj tabsa, i 3 opryski calmagu, herbatka będzie jutro odpalana żeby im przeschlo i dostaną po jutrze Odpierdalam cuda a kobieta patrzy z politowaniem bo nie wie co jest 5 xD Teraz jak ją podciąłem to trochę przystopuje z jedzeniem i się ten tabs zdąży trochę uwolnić chyba nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 30 Czerwca Siemka, mam pytanie, bo w sumie to jeszcze nie montowałem filtra bo nie ma takiej potrzeby, nie czuć zbyt wiele w środku, a tymbardziej poza namiotem, to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 30 Czerwca Nawet jak po dłuższym czasie wracasz do domu to nic nie czujesz? U mnie bez filtra by nie przeszło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 30 Czerwca @WymiataczMega a czasem po podlaniu gdzieś troszeczkę można poczuć ale cały czas bez filtra i nie ma najmniejszego problemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 30 Czerwca @Adi_ejol pewnie takie malo pachnące pheno ci się trafilo. Ktos z lepszym wechem tez nie czuje? Ja na obecnej uprawie musialem zalozyc filtr kolo 20dnia bo już waliło fest, a zazwyczaj zakladalem dopiero po flipie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 57 Napisano 30 Czerwca Jak one wyglądają pod względem wzrostu? będę miał w planach też sądzić te odmiany ale boxa mam do 140cm wysokości. Myślisz że wyrobie się bez łamania? Z krótkim wegiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 30 Czerwca @GrowIndoor15 tylko dwie są podstawione @Boczelli no chyba nie mogę narzekać Herbatka się właśnie napowietrza, jutro będzie gotowa. Teraz lać na zmianę wodę z pk5-8 i herbatkę tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 30 Czerwca (edytowane) @Adi_ejol tak, jak będziesz widział że glodne to czesciej lub większe dawki pk Edytowane 30 Czerwca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 30 Czerwca @Boczelli będziemy obserwować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 30 Czerwca Docelowo lampa ma chodzić na 100%? Zwiększać jej moc tak 5% na tydzień? Aktualnie jest 75 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 30 Czerwca Dokładnie tak. Jak już 100% będziesz miał to ewentualnie można jeszcze wysokością manipulować 😉✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 1 Lipca Muszę sie sztywno trzymać 0,5L herbatki na planta? Bo zrobiłem trochę więcej xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 1 Lipca (edytowane) @Adi_ejol ja leje normalnie po 2l ma sztuke i nie marudzą Edytowane 1 Lipca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 1 Lipca O i to mi się podoba Trochę mi preflowery zmieniają kolor na brązowy, to pożądany efekt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Lipca 1 godzinę temu, Adi_ejol napisał: Trochę mi preflowery zmieniają kolor na brązowy, to pożądany efekt? tak, tak się zmieniają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 1 Lipca Joo szama 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 1 Lipca @Adi_ejol co tak malo? Ja właśnie 10l robie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 472 Napisano 1 Lipca @Boczelli 1,5L na Łeba to i tak 3x powyżej normy xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach