WymiataczMega 2,166 Napisano 22 Sierpnia Przez pierwszy tydzień otwieraj 2x dziennie. Później raz na jakiś czas😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 22 Sierpnia @WymiataczMega a jak takie mocno suche mi wyszło to mogę na to jakoś zaradzić czy już po ptakach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 43 Napisano 22 Sierpnia @Adi_ejol@Adi_ejol w słoiku może się trochę zmienić. Następnym razem min 3godz a najlepiej jeden dzień podlej rośliny przed kosa. Roślina pociągnie wodę przez co będzie jej więcej w roślinie i będzie dłużej i lepiej schnąć . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 22 Sierpnia @Adi_ejol przed zamknięciem sloika chuchnij do srodka. Powtarzaj za kazdym razem do momentu aż będzie odpowiednio wilgotne. Włóż sobie higrometr do sloika i monitoruj rh, powinno byc 58-65%. No i jak chcesz dluzej przechowywac to przydalo by sie wrzucic do sloika jakas Bovede czy Integre. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 22 Sierpnia @Boczelli to jak zetnę te kolejne, bo skromny piętnastaczek będzie jak znalazł na urlop xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 7 Września @Adi_ejol jak tam sytuacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 7 Września @Boczelli jutro będę w domu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 9 Września Sprawdzałem trichomy i jeszcze chyba można chwilę poczekać ale pewnie będę ciął to na dniach żeby coś nowego zaczynać 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 9 Września (edytowane) @Adi_ejol no i wiszisz, nie wyszło tak zle. Tnij to w pizdu bo zaczęliśmy razem, ja juz miesiąc po ścince a Ty coo 😅 Edytowane 9 Września przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 9 Września @Boczelli a coś przed ścinką mogę zrobić żeby poprawić efekty? Bo ktoś mi wyżej pisał, że podlewa żeby topy byly nabite wodą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 9 Września @Adi_ejol mity i legendy. Ile growerow tyle opini, ścinaj kiedy chcesz już nic nie polepszysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 43 Napisano 9 Września @Adi_ejol Ja bym podlał. Pociągnie wodę będę się dłużej suszyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 9 Września @swistbuds nie zaszkodzi spróbować, nic nie stracę xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 11 Września Powinienem to bardziej wytrymować czy tak jest dobrze? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,218 Napisano 11 Września @Adi_ejol wyglada ok🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 11 Września @moonka one się same wytrymowaly w sumie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,218 Napisano 11 Września @Adi_ejol moje by tak mogly bo wisza i nie mam checi sie za nie zabrac😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 11 Września Zaraz zobaczę na mokro ile ważą, ustawię siatkę w namiocie a za parę dni wynik na sucho, mowa końcowa i podziękowania dla zaangażowanych XD 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 11 Września @Adi_ejol ty to tym sekatorem trymowales? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,218 Napisano 11 Września @Boczelli mialem zapytac o to samo ale mnie uprzedziles🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach