Boczelli 3,315 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol daj 2ml no staraj sie pryskac liscie z dwóch stron i nie na kwiaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 14 Lipca @Boczelli i to pryskać tak wszystkie 3 jo? Na tej poschnietej to ciężko będzie trafić w jakieś liście xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol tej 3 już nic gorzej nie zaszkodzi xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 14 Lipca @Boczelli a jakbyś miał tak mi doradzić na przyszłość, czym ja jej najbardziej dojebalem? Chyba że to kumulacja za późno podanych bakterii, podania wszystkiego naraz, przelania a potem jeszcze zablokowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 14 Lipca 3 godziny temu, Adi_ejol napisał: @Lasir no ta dostała ostatnio calmag 08.07 więc mogło przyblokować, miernik ph ziemi muszę kupić i zbadać, wtedy coś się rozjaśni, ale dość mocno to postępuje i nie wiem czy mogę już jakoś zareagować Takie ilości nie poblokują sądze.Jak lecisz bio to mikoryza pomoże albo zlej biohumusem porządnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol nadgorliwościa. Ja im bardziej mam wyjebane na planty tym ladniej rosną, ale to przyszło z czasem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 14 Lipca @Boczelli Człowiek chciał dobrze a wyszło jak zwykle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol najczęściej poczatkujacy chcą az za dobrze i przez to popełniają błędy. Za duzo, za szybko. Przy uprawie trzeba się nauczyć cierpliwosci bo inaczej nic z tego nie bedzie. Kolejny raz na pewno będzie lepszy. Jak bedziesz chcial to ci zdradzę przepis na zdrowe krzaki od A do Z. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 14 Lipca @Boczelli no nie mogę się w pełni zgodzić z brakiem cierpliwości bo może i często doglądałem ale raczej cierpliwie, jedynie pod koniec za dużo na raz zacząłem robić @Boczelli no chce ten przepis bo czuję, że to będzie jakaś złota myśl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 14 Lipca @Adi_ejol @Adi_ejol hehe nie no to nie zlota myśl . Przepis to przepis. Ale ze jest długi i tajny to w wolnej chwili skrobnę Ci na priv. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 14 Lipca @Boczelli a to liczyłem na anegdotkę w stylu kryształowej kuli a tu coś ciekawszego, no to czekam z niecierpliwością @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 15 Lipca @Boczelli rowniez poprosze o jakies zlote rady na priv😁😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 15 Lipca @moonka Ty sobie sam super radzisz, lepiej odemnie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 15 Lipca @Boczelli właśnie się nie mogę doczekać tego przepisu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 15 Lipca @Adi_ejol ucz cierpliwosci się 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 15 Lipca @Boczelli nie powiedzial bym, ze lepiej...😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 15 Lipca @moonka dobra dobra 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 15 Lipca @Boczelli jak pryskasz roślinę to w jednej serii czy np ze 2-3 razy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 15 Lipca @Adi_ejol zawsze kilka razy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 15 Lipca @Boczelli No to dostały, i herbatkę dostaną za kilka dni pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach