Boczelli 3,315 Napisano 26 Czerwca @Adi_ejol nie maja wyjscia 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 26 Czerwca @Boczelli to jeszcze dopytam żeby sie upewnić, na pewno oprysk nie wyrządzi szkody kwiatom? Przy takiej temperaturze i wilgotności się raczej nie ma co pleśni obawiać co? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 26 Czerwca @Adi_ejol bedzie dobrze, pryskaj nie dygaj 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 26 Czerwca @Boczelli to zaraz im zrobie oprysk i będzie cacy @Boczelli a jeszcze jedna sprawa, calmag rozrobiony z wodą może dłużej stać czy też 6h i out? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 26 Czerwca @Adi_ejol nie wiem jaki calmag masz, poczytaj ulotke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 27 Czerwca Najstarsza, najbardziej pozostająca w tyle, najpóźniej kwitnąca a najszybciej obsypana szronem haha 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca Tak wygląda roślina bo kilku opryskach i po dwukrotnym podaniu calmagu do ziemi. I uwaga bo będzie kilka pytań: 1. Czy mogę jeszcze opryskiwać? 2. Czy mogę podać jej z 0,5L wody z calmagiem? (po jutrze planowałem podawać herbatkę) 3. Jaki środek mogę kupić żeby skutecznie działał podany do ziemi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Czerwca @Adi_ejol Tu chyba zaczyna tez brakowac azotu. Skrusz tabsa w 1-2l wody i je podlej. Zrob ostatnie 2-3opryski calmagiem w większym stężeniu niz do tej pory. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca Wrócę na chatę z jointa i zrobię zdjęcie reszty ale wydaje mi sie, że inne zdrowe Ta największa to je Pozostałe wyglądają okej? I najważniejsze, mogę do tego skruszonego tabsa dojebac calmagu? @Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Czerwca @Adi_ejol lepiej nie. Calmag daj w oprysku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca No i gra Wcześniej dałem 3ml/L, to teraz z 6? Ten zawodnik 11 dzień flo, prosi się aż o fryzjera nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 28 Czerwca @Adi_ejol rób fryzjera 😎 ty tu jesteś Panem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca @WymiataczMega do ciebie miałem pytanie, bo gdzieś mi się przewinęło, że ty wycinasz wiatraki co drugie piętro, mam rację? Bo u mnie na jednej roślinie by to fajnie weszlo i chciałem zapytać od którego piętra zaczynasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 28 Czerwca @Adi_ejol nie, ja wycinam jeden liść z węzła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca @WymiataczMega i strony na zmianę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 28 Czerwca @Adi_ejol tak się staram. Wiele zależy od tego gdzie są szczyty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Czerwca @WymiataczMega tak sobie myślę że szczyty będą prawdopodobnie w górach 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 29 Czerwca Wszystkie po fryzjerze, możecie dać znać czy jeszcze je trochę pochlastać, miłego weekendu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 29 Czerwca Dobrze ojebałeś 😅. Teraz niech sobie odpoczną 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach