Boczelli 3,260 Napisano 2 Czerwca Tak wygladaja roslinki w ~25dniu zycia. Wczoraj te dwie wieksze z przodu przeszly drugi topping. W miedzyczasie wlecial pierwszy oprysk z MgSO4 2%. Dam im jeszcze z tydzień, moze dwa i przelaczam . Pozdro ekipa ✌️ 4 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 445 Napisano 8 Czerwca @Boczelli jak te nicienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 8 Czerwca @Adi_ejol właśnie napisałem o nich posta w innym temacie 🙃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 445 Napisano 8 Czerwca @Boczelli ale symulacja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 16 Czerwca Prawie tydzien indukcji za nimi 💪 Ziemiorek prawie juz nie ma, wiec jednak nicienie zrobiły robote. Osuszacz musial wyjechac z boxa bo brakuje miejsca. Szkoda ze nie miałem czasu zeby zrobic fryzjera przed przełączeniem 🙃 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 16 Czerwca Będzie grubo ale uporasz się z tym 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 16 Czerwca @WymiataczMega to grow beda rosly same sobie. Zaraz wyjezdzam na tydzień potem wracam na troche i nie bedzie mnie 3-4tyg, potem moze znowu gdzies skoczymy na pare dni 😅 dlatego uzywam Blumatow. Wakajki 😁🤷♂️🍹🏝️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 16 Czerwca @Boczelli ciepłe kraje?😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 16 Czerwca @WymiataczMega tak, zawsze kilka razy w roku jezdzimy do Hiszpanii, właśnie tydzien temu wrocilem i pozniej jedziemy znowu na 2-3 tyg ale trzeba tez odwiedzic rodzine w Polsce i przy okazji skoczyc w Tatry itd. Dużo wyjazdów, ale grow tez musi trwac 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Czerwca @Boczelli Mistrzu pomóż mi w ogarniecu automatyzacji bio bizz, nie chce rezygnować z nawożenia biobizz, ale niemam pomysłu jak to np. w blumaty, albo autopoty wciepac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 17 Czerwca (edytowane) @Prepers ciezki temat. Biobizza ani zadnej innej organiki nie podlaczysz pod zaden system bo to organika. Ja widze 2 wyjscia Typowe hydro i nawozy mineralne. Autopoty lub blumaty i biobizz podawany z reki, raz na tydzień? Moze czesciej moze rzadziej zalezy od zapotrzebowania. Bardziej widze u ciebie autopoty ktore beda zaopatrzac rosliny caly czas w wode, a ty będziesz im dostarczal nawozy "od gory" co jakis czas. Edit//: Jeszcze jest opcja zeby zmienic biobizza, na jakies nawozy sypkie do mieszania z gleba. Nie musi to byc Biotabs, sa inni producenci szczegolnie w Stanach tak uprawiaja. Jest tez opcja zmienic sposob uprawy na Living Soil i wtedy podlaczasz nawadnianie i samo rosnie. Edytowane 17 Czerwca przez Boczelli 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 22 Czerwca Dzisiaj fryzjer odwiedzil dziewczyny✂️ i zaczynam liczyc flo 3 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowerkaPro 6 Napisano 23 Czerwca @Boczelli pieknie rosna 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 23 Czerwca Będą żyć 😅 ..chyba 🤭 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 23 Czerwca @Boczelli normalnie. Jeszcze mocniejsza będzie 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 28 Czerwca Przyszla jedna z gratisowych paczek na testy nasion 🤗 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 28 Czerwca Co ciekawego dali? Gadżety spoko. Te młynki są ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 28 Czerwca @WymiataczMega sam sobie wybralem. Tych gadzetow to ziomkowi ostatnio cala reklamowke oddałem bo sam nie uzywam, tylko miejsce zajmowały wiec nie wiem jak z trwałością 😅 Ale te krówki to jakiś sztos jest, idealnie takie jak lubie 😁 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 28 Czerwca Głównie sativy? Krówki są zajebiste 🤤 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 28 Czerwca @WymiataczMega teraz to juz nie ma sativ czy indic, wszystko to sa hybrydy. Ale ja nie patrze pod tym względem, biore co mi się wizualnie podoba i czego jeszcze nie miałem 🙃 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach