Majkel78 0 Napisano 25 Kwietnia Cześć wszystkim czy taka lampa starczy Ledam 60w do boxa którego chce zrobić myślałem o wymiarach 40x40x120 albo 45x45x130 nie wiem jaka opcja by była najlepsza i jakie dwie doniczki tam zmieszczę i czy się wogle opłaca dwie jak ktoś by mógł pomóc byłbym wdzięczny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,584 Napisano 25 Kwietnia @Majkel78 za slaba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 232 Napisano 25 Kwietnia @Boczelli za słaba? bo producent zaleca do 60cmx60cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,584 Napisano 25 Kwietnia @Kibic do 60x60 to sie daje 150W LEDa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel78 0 Napisano 27 Kwietnia Tu właśnie są podzielone odpowiedzi ale dzięki a jaka lampę polecasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,584 Napisano 27 Kwietnia @Majkel78 do 40x40 daj sobie mars hydro ts600 albo vipaspecra 100w cos takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 250 Napisano 7 Maja Zawsze lepiej mieć więcej mocy niż za słaba lampę. Jestem ciekawy jak się mają podane waty na opakowaniu z tymi na watomierzy. Sprawdzał ktoś to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,688 Napisano 7 Maja @Mooshrom u mnie w przypadku 4 lamp pobor zgadzal sie z deklarowana moca +- 5%. Zawsze lepiej jest miec zbyt mocna lampe bo mozna ja skrecic niz meczyc sie z za slaba. Jestem tego dobrym przykladem bo na m2 mam do uzytku 720W w ledach😅😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,584 Napisano 7 Maja @Mooshrom mam 2 lampy Mars Hydro i na obydwu deklarowane waty zgadzaja sie z tymi z watomierza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach