esle18 12 Napisano 24 Kwietnia Siema, tak jak w tytule 9 pestek wylądowało dziś w wodzie później waciki i odrazu na spota jak pokażą kiełek, mój pierwszy out liczę na pomoc jak i zjeby jak cos źle będę robił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Kwietnia @esle18 lepiej jak by podrosły trochę, ziemie masz spotową czy kupną? zabezpiecz przed ślimakami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 24 Kwietnia @Tester ziemia spotowa ph 6 +- , o ślimaki się nie martwie , snacol kupiony w granulkach I pytanie na wzrost plagron fish force da radę? Czy coś lepszego kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Kwietnia 44 minuty temu, esle18 napisał: I pytanie na wzrost plagron fish force da radę? powinien być ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 25 Kwietnia Troche wczesnie na outa. Sezony o ile przetrwaja to porosna mega wysokie bo powyciagaja sie teraz do slabego jeszcze slonca i ciezko je bedzie pozniej ogarnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 25 Kwietnia @moonka teraz słońce ma być u mnie po 20-24stopnie Dziś wylądowały na wilgotny papier wcześniej 24h w szklance z wodą leżały Pojutrze trafią do gleby 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 28 Kwietnia Poszły do gleby chyba w takiej kolejności jak podpisane nie pamiętam 😆 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 4 Maja Siema, odjebalo się byłem przygotowany na ślimaki ale nie myślałem że pierwszego dnia zaatakują jak wyszły panny, człowiek uczy się na błędach nasiona zamówione będą pewnie na wtorek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 4 Maja @esle18 mi tez kiedys zjadly wszystko pierwszej nocy 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 4 Maja @Boczelli ale to jest najgorsze że miałem kupione granulki na ślimaki ale nie myślałem że pierwszej nocy będą przychodzę na spota a tam śluz 😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 4 Maja @esle18 najbardziej lubia mlode sadzonki. Pomidory tez mi kiedy ojebaly, duzych krzakow juz tak nie ruszaly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 14 Maja (edytowane) Witam a więc tak zamówiłem nasiona wykielkowalem itd i dziś roślinki mają pierwszy dzień podtrzymam je 1,5tygodnia jakoś i przesadze na spota Nasiona: critical Jack,white widow,og kush,zkitelzz 2,Passion #1, gelato strain Edytowane 14 Maja przez esle18 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 15 Maja Dzień 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 16 Maja Dzień 3 Coraz lepiej 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 19 Maja Dzien 6, jedna jakas spowolniona mocno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 24 Maja Dzień 10, po wczorajszej ulewie jedna się złamała ta najmniejsza słabo rosła od początku, a reszta ładnie idzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 25 Maja Siemano, pytanie do was co się stało z liśćmi? Poskręcane i takie jakby brązowe, dwa dni ulewy były i dziś słońce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esle18 12 Napisano 27 Maja Dzień 13, nie wiem co jest z liśćmi, pomoże ktoś? Nie podlewam od 3dni , racji że ciągle mają mokro w środku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 27 Maja Jakby zardzewiały 🤔. Nie wiem o co kaman. Nowe liście też brązowe wychodzą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 27 Maja No przelane sa. Ziemia uklepana bez drenazu. Te donice maja otwory? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach