szamayo 590 Napisano 23 Kwietnia Siema, miałem nie zaczynać ale coś mnie podkusiło na kolejną fotorelacje. 0 kosztów, wszystko z poprzedniej uprawy. W skład boxa o wymiarach 50x50x120 wchodzi: Ziemia zwykła dla kwiatów Worki oklejone taśma jako donice, wiem wiem zgnilizna ale serio nic nie kupowałem tylko kończę ten asortyment co mi został Nawozy terra aqua bloom grow i mikoryza Calmag, pk Mieszak zwykły 15 w Lampa Mars Hydro 100 w Filtr węglowy i went wyciągający w wentylacji. Pestki to 2x Quick One pochodzenie Low Rider x Old school indica, 1 x Bruce Banner 1x Nie wiadomo, kupowałem znajomemu tą odmianę i zapomniałem nazwy a odszukać jej nie mogę. Dwie największe to odmiany Quick, dwie pozostałe to Bruce banner której jeszcze nie widać posadziłem ja dzisiaj bo mi jedna nie puściła, a ta mniejsza to ten nie wiadomo co, wszystkie odmiany są rzekomo szybko dojrzewające więc nie powinno być problemu. Warunki w boxie nie będą najlepsze (temperatura), jednak nie zwazam na to i chce doprowadzić uprawę do końca. Pozdro:) Aha, czas życia roślinek tych większych to ok 10 dni, dzisiaj będzie gdzieś 12 ale fotek jeszcze nie mam świeżych. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Kwietnia @szamayo lecisz z tematem 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 24 Kwietnia 13 dzień życia tych większych roślinek Podniosłem lampę wyżej żeby się wyciągnęły lekko pod lst, którym zamierzam na dniach je trenować. Do 26 kwietnia daje czas na wykielkowanie ostatniej, jak się nie uda będę próbował na waciku, bo szkoda mi pestki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 26 Kwietnia 15 dzień życia odmian quick 3 dzień nieznana odmiana Bruce Banner niestety nie chce wyjść z ziemi, szkoda Dostały dzisiaj trochę nawozów z jednej butelki ok 1,5 l na 3 rośliny 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 27 Kwietnia 16 dzień odmiany quick 4 dzień nieznana odmiana Jutro lst, czekam żeby ziemia była sucha w miarę 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 28 Kwietnia Czy na pierwszym foto to preflowery? 17 dzień życia roślinki, nie zdążyłem lst zrobić xd Chodzi mi o te białe włosy dwa Lst 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 28 Kwietnia @szamayo zgadza się. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 28 Kwietnia @szamayo Ja bym się wkurwił na tak szybkie pre-flowery na fast budzie piszą że to od stresu może być, i plon będzie mniejszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 28 Kwietnia @Prepers @Prepers@Prepers wiem że są odmiany które rosną ci w 2msc @szamayo nie mówię że tu tak będzie bo pewności nie mam ale zobaczymy Wiem tyle jedynie że Bruce Banner wleci na rewir jak się wyloni, nasiono kielkowalem na wacie żeby nie marnować więcej czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 30 Kwietnia 19 dzień życia odmian quick 7 dzień odmiany nieznanej z nazwy Bruce wali w chuja więc jeszcze nie licze mu dni 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 30 Kwietnia @szamayo kosmetyczne zmiany żeby odsłonić lepiej szczyty, Podniosłem też lampę bo ciężko manewrować przy roślince jak jest zbita od światła 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 4 Maja 23 dzień odmian quick 11 dzień odmiany nieznanej Kolejne lst tym razem lewy górny róg stracił tyle z głowy szkoda 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 7 Maja 26 dzień odmian quick 15 dzień no name prawy górny róg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 7 Maja Generalnie zdziwiony jestem że ta roślinka tak odżyła po straceniu tak naprawdę 3 dobrych głównych pięter oby plon nie był niższy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 13 Maja (edytowane) 32 dzień Rośliny rosną prawidłowo, ciekawi mnie wynik końcowy tej rośliny której łeb urwało razem z 3'ma piętrami (lewy górny róg) Widać że nie przejęła się tym faktem i rośnie jak gdyby nigdy nic, Roślinki dwie po przekątnej zaczynają kwitnąć. 21 dzień odmiany nieznanej z uwagi na widoczny gołym okiem brak miejsca, niestety nie będzie lst, pierwsza próba nieudana niestety sznurek puścił a teraz to już nie da się tego zrobić komfortowo. Edytowane 13 Maja przez szamayo 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 15 Maja Dzień 34 Dzisiaj dostały solidna dawkę nawozow i trochę je przepaliło, Dostały ok 7 ml grow, 7ml bloom, 7 ml mikoryza, 5ml pk i 0,3 calmag na 1,2 L wody na 3 rośliny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 17 Maja Dzień 36 Widać, że wszystko ok wszystkie 3 rośliny kwitną, czekam jeszcze trochę i muszę je ogolić z grubsza 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 17 Maja Ten sam wiek roślin a nawet te w poprzedniej uprawie były starsze trochę, czuję, że w tej popelniam mniej błędów, a może to za sprawą różnicy w świetle z cfl a marsem 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 25 Maja (edytowane) Dzień 43 taki box zastałem jak na pierwszym zdjęciu, a na drugim jest box, który zostawiłem, zrobiłem fryzjera ale jeszcze doły będą do ścięcia Po wszystkim podlałem nawozami z jednej butelki na 4 rośliny Edytowane 25 Maja przez szamayo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 28 Maja Dzień 46 Lowryder'y Dzień 35 nieznana odmiana Zdjęcia przedstawiają kolejno 1.Nieznana odmiana zostawiona samą sobie bez treningu 2.Lowryder po LST 3.Lowryder po LST+Topingu Tak się robi toping na automacie 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach