Johnytony 0 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Siemanko, mam problem bo moj weed nie pachnie zbyt intensywnie co wpływa na to ze nie moge się go pozbyć. Czy znacie jakieś substancje które pomogą w zapachu?Mam go bardzo dużo myslalem o olejkach eterycznych. Nie wiem czy to zadziała. Tez żeby to nie było za miliony. Dziękuje za odpowiedz Edytowane 18 Kwietnia przez Johnytony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @Johnytony Możesz spróbować z integraboostem do utrzymywania wilgotności w słoikach. I przy okazji zdać relację, bo osobiście korzystam tylko z klasycznych bezwonnych, a mnie interesują te zapachowe ^^ Edytowane 18 Kwietnia przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 18 Kwietnia @Johnytony curring ewentualnie water curring @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @MiraiiNikki limonene kiedyś testowałem, zdala egzamin. Tam soe dobiera odpowiednie terpeny, czyli bost do ziolka jak dobrze pamietam Edytowane 18 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia @Johnytony Siema. Pierdol to zrób promocje. Dasz chłam nikt do Ciebie więcej nie przejdzie. Albo zrób coś z tego... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 18 Kwietnia Dokładnie zrób kosmiczne ciasteczka ( szybko się pozbędziesz ) 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 18 Kwietnia Albo zrob haszu, resinu czy liquid to ci pojdzie na pniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach